Emma Toussain
Emma Toussain Reality 13 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Boer Zoekt Vrouw-kijkers in shock door keuze Haico

Boer Zoekt Vrouw loopt een beetje op z’n einde en de laatste keuzemomenten naderen. Niet iedereen wacht op het einde, zoals Piet en Haico. Die laatstgenoemde is gesprek van de dag, omdat zijn keuze heel bijzonder is. Volgens de kijkers dan.

Pas op: spoilers.

Boer Zoekt Vrouw zorgt voor onrust op Twitter

De eerste definitieve keuze wordt gemaakt door Piet, hij is er he-le-maal uit. Hij heeft met beide dames een goede klik, maar toch kiest hij voor de Duitse Anke. Hoe valt zijn beslissing bij de twee dames? Gea vindt het jammer, maar pakt het heel positief op. Echt een lieffie/ Veel tijd om te wennen is er niet, want kort na het keuzemoment komen de kinderen van Piet op bezoek.

Haico en..

Maar Twitter gaat nog het meeste los over Haico en zijn plotselinge keuze. Kiezen voor Ellen lijkt het juiste om te doen, maar hij houdt afstand. Je voelt ‘t misschien al aan, maar hij gaat tóch voor Jasmijn. Haico wil beide dames nog even apart spreken voordat hij zijn definitieve keuze gaat maken. Hij twijfelt namelijk nog steeds: “Ze zijn beiden hartstikke leuk en ze zouden allebei ook heel goed bij mij passen. Maar ze zijn beiden ontiegelijk verschillend. Ik heb er een hele kluif aan om te kiezen.”

Toch vertelt hij aan Jasmijn dat hij het een kans wil geven en even later zit hij met beiden (+Yvon) aan de keukentafel om de keuze te onthullen. Kijkers van BZV zijn in shock.. hoezo voor Jasmijn?

Ook heeft Haico z’n eerste zoen (eerder kus) en dat wordt natuurlijk ook vastgelegd. Beetje awkward, maar ook te verwachten met deze twee.

Claudia en Bernice moeten nog kiezen – beiden zitten in een hele andere situatie. Bernice weet het allemaal niet zo goed en Claudia heeft wel gevoel maar weet niet voor wie. Lastige keuzes, dat komt volgende week. En we zien natuurlijk ook de eerste citytrips, we zijn benieuwd hoe het met Haico en Jasmijn gaat.

De voordelen van single zijn: zes redenen waarom vrijgezel zijn juist zo fijn is