Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 25 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Creepy: deze TikTokker klinkt precies hetzelfde als Blake Lively in Gossip Girl

Elk mens is anders.. maar sommigen lijken ontzettend veel op elkaar. Qua uiterlijk, qua karakter óf qua stem. Aspen Lish is een Amerikaanse TikTokker en zij maakt al een lange tijd video’s over alles en nog wat. Een oplettende volger merkte wel iets heel bijzonders.. de stem van Aspen klinkt namelijk precies hetzelfde als die van Blake Lively! Het is bijna creepy.

Blake Lively Look-a-like

Naast de stem lijkt Aspen zelf ook nog eens als twee druppels water op de Amerikaanse actrice. Het lange blonde haar, de blauwe ogen, de lieve uitstraling.. she’s got it all. Haar volgers vinden het dan ook heel erg leuk en vragen haar regelmatig om zinnetjes uit Gossip Girl zeggen omdat ze ‘nog meer als Serena klinkt dan Serena zelf.’ Wauw. Oordeel zelf:

@aspenlish

Replying to @MA

♬ original sound – Aspen Lish

Dit is wat we bedoelen.. BIZAR TOCH?

@aspenlish

Replying to @Gi

♬ original sound – Aspen Lish

Aspen zit in haar “Serena Van Der Woodsen-fase” en maakt daarom graag TikToks over dit fictionele maar zeer geliefde karakter. Zelf de outfits maakt ze na!

@aspenlish

ill circle back to this fit in the fall

♬ original sound – 👜

Bezoek de locaties uit Gossip Girl

Ben jij een die-hard fan van Gossip Girl? Dan ben je niet de enige. De serie is een favoriet van velen. Het leven in de Upper East Side is voor mensen zonder een enorme bankrekening onbereikbaar en daarom is het heerlijk om te kijken naar alle drama, mooie outfits en meer. Ookal is het fictief. Ga jij binnenkort naar New York? Of denk je erover om te stad te bezoeken? Dan kan je natuurlijk de ‘normale’ bezienswaardigheden gaan bekijken, zoals het Vrijheidsbeeld of The Empire State Building. Maar hoe leuk is het om een Gossip Girl-tour te doen? De stad zit vol plekken waar de productie de afleveringen opgenomen heeft dus kan zelf een tour uitstippelen langs al deze plekken. En natuurlijk helpen we je een handje: hierbij het lijstje met alle Gossip Girl-locaties die je gezien moet hebben!

Ein-de-lijk! Dit is wanneer de Gossip Girl reboot te zien is