Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

CUTE: Frenkie de Jong vraagt vriendin Mikky Kiemeney ten huwelijk en de foto’s zijn te lief

Er is heel veel ellende gaande in BN’er-wereld, maar er bestaan nog steeds stellen die ons hoop geven. Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeny zijn al jáááren samen en wonen inmiddels in Barcelona, waar Frenkie voetbalt bij FC Barcelona. Toch zijn de twee klaar voor een volgende stap en dat betekent.. trouwen?! JAWEL! Hij heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd tijdens hun vakantie in Amerika.

“I SAID YES!” schrijft een dolgelukkige Mikky op Instagram.

Frenkie de Jong en Mikky gaan trouwen

De twee hebben bij elkaar in de klas gezeten en zijn dan ook al samen sinds hun middelbare schooltijd. Mikky viel op zijn toffe schoenen, vertelde ze eerder: ‘We hebben elkaar leren kennen op school. Eigenlijk heel grappig want we moesten een debat tegen elkaar voeren. Het was bij Nederlands en dan moet je dus tegen elkaar debatteren. Hij is niet echt een hele erge prater en hij vond school sowieso niet heel erg leuk. Ik had dat debat helemaal voorbereid en allemaal punten opgeschreven, dus ik ging er helemaal in op. En toen dacht ik: wat heeft hij leuke schoenen aan. Dat was het eerste wat ik aan hem zag. Ik weet niet eens meer wie er toen heeft gewonnen. Ik denk dat we ongeveer 16 waren toen we een relatie kregen’.

Inmiddels hebben ze heel wat meegemaakt. Frenkie werd (en is nog steeds) profvoetballer en speelde lange tijd bij Ajax. Nu voetbalt hij bij FC Barcelona en zijn ze gesetteld in het warme.. juist, Barcelona. Het is tijd voor een volgende stap, dacht Frenkie zo. De 24-jarige vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens hun vakantie in Amerika, zo’n twee weken geleden.

Bekijk de lieve beelden hieronder:

Immiddels zijn ze saampies genieten van hun laatste dagen vakantie in het tropische Mexico en dat snappen wij helemaal.

Wij wensen Mikky en Frenkie veel geluk!

Als je man deze 9 dingen doet, dan weet je zeker dat hij je trouw is