Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Love & Seks 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoe leuk?! Door deze datingapp ga jij met je vriendinnen op dubbeldate met twee vrienden

Single ladies opgelet! Er is weer een leuke nieuwe datingapp. We kennen het allemaal: een beetje swipen op wat datingapps in de hoop dat je een hottie tegen komt. Na een aantal gesprekjes wordt het dan toch echt tijd om op date te gaan, maar dat vind je misschien toch iets spannender dan je vooraf dacht. Want met wie ga je nou eigenlijk op date en wat nou als het gesprek niet soepel verloopt? De nieuwe datingapp Doubble is de perfecte oplossing. Zo ga jij niet op een-op-een date maar op dubbeldate met twee best friends!

Dubbeldaten

Dubbeldaten met twee beste vrienden, wie wil dat nou niet? Het enige wat jij nog nodig hebt zijn een aantal single vriendinnen die ook wel even willen swipen en samen met jou en twee onbekende op date willen gaan. Het werkt zo: jij en je vriendinnen maken een profiel aan op Doubble en voegen elkaar toe als vrienden. Via je contacten kun je precies zien wie de datingapp al op hun telefoon hebben staan, handig! Wanneer jij een match hebt en jouw beste vriendin matcht met een van zijn knappe vrienden hebben jullie een doubble match te pakken. Vanaf dit moment kan de talkingstage beginnen en wordt het tijd om een dubbeldate te plannen.

De app

In de app Doubble kun je precies aangeven als welk geslacht jij jezelf definieert: man, vrouw of non-binair. Natuurlijk geef je ook aan op welk geslacht je valt en dan kan het swipen beginnen. Het leuke hieraan: de datingapp is voor iedereen. Zo kan jij dus ook samen met een van jouw vrienden of vriendinnen op date die op een ander geslacht valt als jezelf. Daarbij is het grote voordeel van een dubbeldate dat je elkaars spanning een beetje weg kan nemen. Ook zal met zijn vieren een gesprek voeren waarschijnlijk een stuk makkelijker gaan. De slogan van de app is dan ook: ”Meet new people with your people.” Een ander voordeel van dubbeldaten is natuurlijk dat je lekker veren in de reet van jouw vrienden/ vriendinnen kan steken. Go best friend! Op de app zelf is dit ook mogelijk en kun jij een leuk complimentje schrijven op het profiel van een van jouw friends.

Dus wie ga jij overhalen om samen op dubbeldate te gaan?

Bezoek het Eye Filmmuseum in Amsterdam en maak je eigen foto flipbook