Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 5 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Op déze datum is De Bachelorette met Sylvia Geersen te zien op Videoland

Vergeet Valentijnsdag dit jaar, want 2 februari is de nieuwe dag van de liefde. Dan begint De Bachelorette bij Videoland. YAY! Wie zal het hart van Sylvia Geersen veroveren in het nieuwe seizoen bij Videoland.. en dus die laatste roos bemachtigen?! Minder dan een maandje wachten dus.

De Bachelorette

Eerder leek Sylvia de datum van de eerste aflevering al verklapt te hebben.. ze had het toen over 14 februari. Dat is natuurlijk dé dag van de liefde, maar dat nieuwtje blijkt nu niet meer te kloppen. Een nieuwe dag van de liefde.. 2 februari it is! Monica Geuze zal Sylvia bijstaan in haar zoektocht naar de liefde op een droomlocatie in Zuid-Afrika. Hier gaat Sylvia een groep charmante, zelfstandige en vrijgezelle mannen leren kennen. Via de iconische ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van onze Rotterdamse Bachelorette?
Wij kunnen niet wachten op al haar avonturen.

Monica en Sylvia vertrokken in november naar het prachtige Afrikaanse land om alle mannen te ontmoeten. Sylvia is dan ook écht klaar voor de liefde, zo gaf ze eerder aan.

De Bachelorette is een populaire datingshow die sinds 2003 in meerdere landen te zien is. Na het succesvolle eerste seizoen en twee seizoenen van De Bachelor is Sylvia de vierde single die de hoofdrol zal spelen in de reeks vol liefde, spanning en sensatie. 2 februari komen er ook meteen twee afleveringen online!

De locatie van het nieuwe seizoen van De Bachelorette is bekend en het is spectaculairder dan ooit