Audrey Garot
Audrey Garot Reality 5 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de koppels die meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island en het zijn er géén vier

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog niet eens begonnen, maar er wordt wel alweer een hoop gespeculeerd. Welke koppels doen er mee? En welke singles? Wanneer begint het nieuwe seizoen? Wat we in ieder geval wél zeker weten is dat Temptation Island weer gepresenteerd wordt door het gouden duo: Monica Geuze (die recent aangaf te stoppen met vloggen, zo sad) en Kaj Gorgels. Maar dat is niet alles, want het lijkt erop dat het aantal koppels die meedoen aan het programma ook veranderd is..

A lot has changed. *Spoilers!*

Dit zijn de koppels die meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island

Het programma begint nog lang niet, maar de koppels die meedoen zijn inmiddels al wel uitgelekt. Zo deelden wij eerder dat dít bekende koppel meedoet aan het nieuwe seizoen van Temptation Island. In 2020 deden zij allebei mee als singles, maar nu zijn ze dus samen en doen ze mee als koppel! Hoe leuk is dat?!

Ook de andere twee koppels zijn inmiddels al bekend. Zo doet Iris de Waard mee samen met haar vriend Mitchel. Iris kan je misschien kennen van TikTok, waar zij zo’n 317.000 volgers op heeft. Het laatste koppel is Shanta samen met haar vriend Joel. Als we Juicechannel moeten geloven, zijn zij het enige koppel die tot het einde van Temptation Island te zien zijn. Juicyy!

Instagram @reality_fbi

Drie startende koppels

Normaal gesproken doen er elk seizoen vier koppels mee aan het programma om de liefde voor elkaar te testen. Toch zal dat er in het nieuwe seizoen iets anders uit gaan zien. Het is je net misschien al opgevallen, maar er doen in het begin van Temptation Island maar drie koppels mee, dit meldt Reality FBI. Aan het einde zou er nog wel een vierde koppel bijkomen. Dat is wel even anders dan we gewend zijn..

Love is in the air! Lesley is verliefd op déze Ex on the Beach-collega