Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

De locatie van het nieuwe seizoen van De Bachelorette is bekend en het is spectaculairder dan ooit

De opnames van De Bachelorette met Sylvia Geersen in de rol van de meest begeerde vrijgezelle vrouw van Nederland zijn begonnen. Voor het programma worden elk jaar de mooiste locaties uitgekozen en dit jaar ook zeker niet dichtbij huis.

De stoerste locatie tot nu toe.

Droomlocatie voor de gedroomde relatie van Sylvia

Dating-programma De Bachelor/De Bachelorette heeft zowat een alleenrecht op de mooiste, meest romantische en luxueuze locaties. Een paar jaar geleden mocht Tony Junior op zoek naar de liefde in een aantal villa’s in Kroatië die je gewoon via Airbnb kunt boeken. Dit jaar was de zoektocht naar de ware voor Thomas van der Vlugt in Mexico te vinden. Mocht je denken dat dat het beter kon, voor Gaby Blaaser werd er gewoon nog een schepje bovenop gedaan.

Via de Instagram-posts van presentatrice Monica Geuze en nieuwste Bachelorette Sylvia Geersen is te zien dat de opnames dit jaar opnieuw plaatsvinden in het magische Zuid-Afrika.

“Ik heb mijn eerste liefde al gevonden.. @monicageuze”, schreef het model bij een foto van Monica en zichzelf.

Spoiler-alerts

In de Instagram-stories van Sylvia zijn nog meer spoilers te ontdekken over het nieuwste Bachelor-avontuur. Zo gaf ze met een foto nu al aan flink in de war te zijn en postte ze een emotioneel lied “All the Pretty Girls” van Kaleo dat gaat over de moeilijke zoektocht naar de liefde. De leven van een Bachelorette gaat blijkbaar niet alleen over rozen…

Sylvia Geersen de Bachelorette Instagram Post
Instagram @sylviageersen

Ook deelt ze in een video dat ze intens lange dagen maakt. Vannacht heeft ze maar drie uur geslapen door de vele activiteiten die het programma voor haar in petto heeft. “Ik ga nu slapen, het wordt een hele korte nacht. Ik ben helemaal verwilderd, maar ik heb zin in morgen. Dit is zó spannend.”

Bekijk de Story’s van Sylvia Geersen hier.

Om het programma te zien moeten we nog even geduld hebben. In februari 2023 zullen we zien wie er met Sylvia in Zuid-Afrika zijn.

30 slimme antwoorden op de vraag: ‘Waarom ben je vrijgezel?’