Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 29 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

De 7 tekenen dat je een droog gevoel voor humor hebt

Je hoort wel eens dat je droge humor hebt. Humor zonder emotie. Maar, je grappen zijn wel heel doordacht. Met de woordspelingen die je maakt zet je mensen aan het denken en als het kwartje eenmaal gevallen is, wordt er gelachen (of niet, als niemand het snapt of niemand je humor kan waarderen). Dit zijn de 7 tekenen dat jij een droog gevoel voor humor hebt:

1. Je grappen zijn sarasctisch

Sarcastische humor is het allerleukst. En als jij sarcastisch bent, ben je ook nog eens sexyer, slimmer en succesvoller.

2. Je grappen hebben vaak een intelligente laag

Je grappen zijn doordachter, geraffineerder en multidimensionaal. Slimmer. En dat begrijpt niet iedereen. Daarom spring jij een gat in de lucht als je een soulmate hebt gevonden die net zo direct en intelligent uit de hoek komt als jij. Snapt verder niemand dan dat je helemaal geen bitch bent?

3. Grappen worden vaak gebracht alsof ze geen grap zijn

Je doet alsof je iets doodnormaals vertelt: monotoon met soms een geniepig lachje. Comedians doen dat eigenlijk ook altijd. Mensen nemen je daarom niet altijd serieus, want wanneer vertel je de waarheid en wanneer is iets een grap?

4. Mensen begrijpen je grappen vaak niet

Jammer, maar helaas. Je bent soms uren bezig met het uitleggen van jouw grappen. Begrijpen ze het niet? Dan wordt je grap vaak bestempeld met ‘bijzonder’.

Benieuwd naar de overige punten? Je leest ze op Famme.nl.

LEES OOK: 7 x waarom sarcastische vrouwen fántastisch zijn