Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 23 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Videoland verrast ons met twee seizoenen van The Bachelor USA

Goed nieuws voor alle Bachelor fans! Naast De Bachelor met Thomas van der Vlugt en de Belgische versie met realityster Fabrizio kan je nu ook naar de Amerikaanse versie van dit programma kijken.

En dat allemaal gewoon op Videoland.

De Bachelor

Iedere week kijken we uit naar woensdag, want dan komt er een nieuwe aflevering uit van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. Vorige week verraste Videoland ons ook met het nieuws dat de Belgische versie óók te zien is. Toch moeten we steeds een week wachten op de volgende aflevering en dat is natuurlijk veel te lang. Gelukkig is Videoland zo lief geweest om ons ook twee seizoenen van The Bachelor USA te gunnen. De afleveringen van de seizoenen staan er allemaal al op! Zo hoeven we ons tussen de Nederlandse en Belgische afleveringen door niet te vervelen.

USA

In The Bachelor USA seizoen 22 gaat de 36-jarige Arie Luyendyk jr. op zoek naar zijn ware liefde. Het grappige is dat Arie een Nederlandse autocoureur is. Hij is geboren in ‘s-Hertogenbosch. In seizoen 23 gaat de 26-jarige Colton Ynderwood op zoek naar zijn true love. Colton Underwood kun je kennen als voormalig profvoetballer.

Concept

Voor de mensen die onder een steen hebben geleefd en niet bekend zijn met De Bachelor en wie Thomas en Fabrizio precies zijn.. hier volgt een kleine omschrijving:

19 prachtige dames (dit verschilt per seizoen) strijden om de aandacht en liefde van die ene knappe vrijgezelle man. Ze gaan op dates en hebben groepsborrels. Elke aflevering is er een rozenceremonie, waarbij de Bachelor rozen uitdeelt aan de vrouwen die hij nog beter wil leren kennen. Heeft een vrouw geen roos? Dan gaat ze naar huis. Uiteindelijk zijn er twee vrouwen over en in de laatste aflevering kiest De Bachelor wie van de twee zijn ware liefde is.

Thomas van der Vlugt is onder andere bekend van StukTV, als dj en presentator. De Belgische Fabrizio Tzinardis is onder andere bekend van Temptation Island, zijn relatie met Pommeline, zijn eigen tattooshop én de serie I Love You Tattoo.

The Bachelor USA seizoen 22 en 23 zijn vanaf nu te zien op Videoland!

Videoland deelt eerste beelden van De Bachelor en ze beloven veel goeds