Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Trailer van laatste seizoen ‘Never Have I Ever’ staat online en Devi heeft eindelijk seks gehad

De serie ‘Never Have I Ever’ is eigenlijk hartstikke underrated. Misschien niet zo populair als Bridgerton of Stranger Things, maar heel erg leuk en herkenbaar. Helemaal als je van een beetje high school drama houdt. Devi is een lastige puber die een nog lastigere periode doormaakt. Ze is haar vader verloren en heeft zelf ook wat gezondheidsproblemen ervaren. Toch is ze drukker bezig met het krijgen van vriendjes, zoenen én de eerste keer seks. In het laatste seizoen is Devi eindelijk een laatstejaars en dus de oudste van de school. Hoe bereidt ze zich voor op de universiteit? Hoe gaat het met Paxton? En Ben?

Maak je klaar!

Never Have I Ever, het laatste seizoen

Het laatste seizoen van de serie is klaar om gestreamd te worden en de trailer staat nu al online. Wij vinden het een keer heel erg fijn dat er een einde aan een serie komt en niet dat er, zoals bij andere series, (uh, Riverdale) eindeloos gerekt wordt. Devi is laatstejaars en voelt zich sterker dan ooit. In het begin van de trailer zie je dat ze ook eindelijk seks heeft gehad.. met Ben. Dat dat niet helemaal de bedoeling was, wordt later duidelijk als Ben eigenlijk helemaal niet met Devi is en het als een ‘one time thing’ zag. Aiii..

De commentsectie op YouTube is dan ook razend enthousiast over deze nieuwe trailer. “Our Devi has come a long way, but I like that she’s just as crazy as in Season 1. Some things never really change, right! “, reageert iemand. Maar dat is niet het enige wat opvalt: “Glad to finally see a Netflix show get an end and not just get cancelled.” en anderen zijn weer heel erg enthousiast voor de nieuwe afleveringen: “I can’t wait to see Season 4 🙌🙌🙌 Even after the season 3 finale, I wasn’t expecting Devi and Ben together, in bed 😂 “A banging ending”? 💀”

De serie is vanaf 8 juni te zien.

Finally! Vanaf deze datum is ‘After Everything’ in de bioscoop te zien