Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

De trailer van YOU seizoen 4 staat online, hier kijk je ‘m

Netflix deelt de eerste beelden van het vierde seizoen van YOU, waarin Penn Badgley weer in de huid kruipt van moordenaar Joe Goldberg. Met een nieuwe identiteit start Joe een nieuw leven aan de andere kant van het water.. in Parijs. Of Londen. Anyway, ergens waar hij vast weer een spoor van drama achterlaat.

YOU seizoen 4, hier kijk je de trailer

You hate him or you love him.. Joe Goldberg. Oké, misschien is het beter om hem te haten aangezien hij de rare hobby heeft om mensen te vermoorden, maar het blijft ‘leuk’ om naar te kijken. Hij verlaat zijn oude leven in Linda Madre om.. ja, om wat eigenlijk? Joe Goldberg vlucht naar Europa om aan zijn rommelige verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en natuurlijk de ware liefde na te jagen.

Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites…

AAAAHHHHH. We can’t wait.

Over YOU seizoen 4

Eerder deelde Penn Badgley al behind te scenes-beelden vanuit de regisseursstoel in Londen. Toen was het al duidelijk dat hij niet meer in Parijs was, zoals wel het geval was in het laatste shot van seizoen 3. Veel britten konden dan ook meegenieten van de filmdagen en deelden massaal leuke beelden op TikTok van de opnames van YOU.

Deel 1 is vanaf 9 februari te zien op Netflix.

Fans gaan los op TikTok over een fout in seizoen 3 van You