Audrey Garot
Audrey Garot Reality 23 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Leuk nieuws: De Verhulstjes komen terug met een nieuw seizoen!

Als je een leuk programma zoekt om te lachen en om al je zorgen te vergeten, dan moet je bij De Verhulstjes zijn. We hebben al enorm van deze hilarische familie genoten, aangezien er al drie seizoenen op Videoland staan. En voor de fans van deze serie hebben we goed nieuws, want er komt nóg een seizoen aan!

Whoop whoop!

De Verhulstjes komen terug met een nieuw seizoen!

Via TikTok laat Gert Verhulst, de grote baas van Studio 100, samen met zijn familie weten dat ze binnenkort weer op de buis verschijnen met een nieuw seizoen van De Verhulstjes. Zo begint Marie: “Wij hebben groot nieuws.” Het is aan Ellen, de vrouw van Gert Verhulst en de stiefmoeder van Viktor en Marie, om dit grote nieuws bekend te maken. Heel nuchter én een tikkeltje droog vertelt ze dat ze een nieuw seizoen krijgen. “Dat was het nieuws”, lacht Gert. “Binnenkort een nieuw seizoen van De Verhulstjes.” Yayy!

Bekijk de hilarische video hieronder.

@goplay.be

De Verhulstjes hebben groot nieuws! 🤩 Binnenkort een gloednieuw seizoen op Play4 & GoPlay. #DeVerhulstjes #goplay #play4 #fy #fyp

♬ origineel geluid – GoPlay

Viervoeter Marcel

Het nieuwe seizoen van De Verhulstjes wordt eerst alleen op Play4 uitgezonden, een Belgische zender. Helaas is het nog niet duidelijk of dit vierde seizoen ook op Videoland komt te staan. Stiekem gaan we er wel een beetje vanuit dat we straks het nieuwe seizoen gewoon op de streamingsdienst kunnen bekijken, aangezien de andere seizoenen ook op Videoland staan. Dan kunnen ze het vierde seizoen niet overslaan, toch?!

Helaas zullen we niet iedereen terugzien in het nieuwe seizoen van De Verhulstjes. Natuurlijk zien we vader Gert, stiefmoeder Ellen, zoon Viktor en dochter Marie gewoon terug en ook hond Leo krijgen we te zien. Helaas zien we hun andere hond, Marcel, niet terug. Marcel is namelijk afgelopen oktober overleden. En dat op dierendag, zo sad. Vooral voor Ellen was het afscheid enorm zwaar, aangezien zij twee jaar lang heeft gezorgd voor de trouwe viervoeter.

3 redenen waarom jij het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ wilt bingen