Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de deelnemers uit nieuw seizoen van ‘De Verraders’ Videoland-editie

Het was een grote hit: het programma De Verraders. Het verscheen begin dit jaar voor het eerst op RTL en we kunnen nu genieten van een Videoland-editie. De Verraders keert op 5 december terug. Deze editie kent nieuwe regels en is veel intenser dan het eerste seizoen. De twaalf deelnemers die hun intrek nemen in landhuis Havixhorst en dit avontuur met elkaar aangaan zijn bekendgemaakt.

Wie, wie?!

De Verraders

Voor wie het programma nog niet kent, op Videoland is de volgende omschrijving te lezen: ‘BN’ers strijden in een Limburgs kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.’ Kortom, een erg spannend programma wat ook veel weg heeft van Wie Is De Mol?

Videoland-editie

Het eerste seizoen werd goed ontvangen en kijkers leefden zó erg mee dat de kandidaten zelfs op straat lastig gevallen werden. Wie durven het dit seizoen aan? Shelly Sterk (presentatrice), Envy Peru (drag queen en winnares van het eerste seizoen Drag Race Holland), Tim Senders (presentator), Henk Grol (ex-judoka), Amara Onwuka (weervrouw), Britt Scholte (actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Thijs Zeeman (presentator), Romana van Baaijen (realityster uit B&B Vol Liefde), Jay Francis (a.k.a. Tisjeboy Jay, stand-up comedian), Bettina Holwerda (musical-actrice), Iliass Ojja (acteur uit o.a. Mocro Maffia) doen mee aan het spel.

Wie denk jij dat er bij De Verraders horen?!

De eerste aflevering van dit programma is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première op RTL 4. Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering, direct na Expeditie Robinson, te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij Videoland. In 2022 komt het tweede TV-seizoen van De Verraders en deze zal volledig op TV te zien zijn.

Op zoek naar een nieuwe outfit? Deze kledingwinkels doen mee aan Black Friday 2021