Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 15 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Dennis Roos en Megan Desaever vechten break-up uit via Instagram

Trouble in Paradise! Dennis Roos en Megan Desaever leken kortgeleden nog smoorverliefd. Minder dan twee weken na het bevestigen van hun relatie was het stel zelfs al verloofd. De twee waren gek op elkaar en dat wordt ook niet onder stoelen of banken geschoven. Op heel social media konden we de vonken zien overslaan. Echter was dit van korte duur, want Dennis en Megan zouden nu alweer uit elkaar zijn en niet op een goede manier. De twee vechten het uit via Instagram.

Nieuw liefdes

De twee gingen samen naar Dubai en kort daarna werd duidelijk dat de bruiloft van de realitysterren van de kaart was. Als we beiden partijen mogen geloven zijn er alweer nieuwe liefdes in het spel. Zij hebben allebei contact gezocht met een oude vlam. Dennis zou contact hebben gehad met zijn ex, Olivia Talar, bekend van Ex on the Beach. Megan heeft het er ook niet bij laten zitten en zou contact hebben gezocht met haar Temptation Island collega, Mezdi.

Ruzie, ruzie en nog eens ruzie

Het roddelkanaal Reality FBI deelt berichten tussen Dennis en Megan. Hieruit komt naar voren dat Megan zich een rebound voelt voor Dennis. Dennis kan natuurlijk niet stil blijven en reageert hierop: “Oké narcist, ik heb gewoon vernomen hoe ziek je bent en dat je echt hulp nodig hebt. Je hebt een persoonlijkheidsstoornis vrees ik. Het klinkt raar na zo kort maar ik ben al doorgegaan. Ik ben gelukkiger dan ooit na afgelopen tijd wat je allemaal gedaan hebt. Dus geniet van je ‘betere’ mannen en leef je zielige leventje zonder vrienden.”

Hij gooit nog een kleine sneer na: ”Ik hoop dat het leuk was op je date met Mezdi haha, mijn avond was veel beter met iemand die echt real met me is you know, bye babe.” Mezdi zou inderdaad in Dubai zijn en tijd door hebben gebracht met Megan. Na de laatste sneer van Dennis, wenst Megan haar ex nog het beste toe en zegt ze vaarwel. Hiermee zou je denken dat alle drama voorbij is, maar niets is minder waar.

gelekte berichten

De berichten tussen Dennis en Olivia lekken uit via Juicechannel. Met deze berichten gooit Dennis er nog een schepje bovenop. Hij verklaart zijn liefde voor Olivia en wil er alles aan doen om haar terug te krijgen. “Ik denk iedere dag aan jou en ik ga mezelf nooit vergeven wat ik allemaal heb gedaan”, is er onder andere te lezen. Hoe Olivia over de situatie denkt is niet bekend, al haar berichten zijn verwijderd in de screenshots.

Nog meer reacties

Megan reageert op alle ophef. Zij laat via een berichtje op Instagram weten dat ze erg dankbaar is voor alle lieve berichtjes en dat het veel voor haar betekent. Bij Dennis valt dit natuurlijk niet helemaal lekker en ook hij reageert erop via zijn Instagram Story. Hierin komt naar voren dat de relatie tussen Dennis en Megan helemaal niet zo rooskleurig was. Ook begint hij hierin over dat hij contact heeft gezocht met Olivia en dat hij spijt heeft dat hij haar pijn heeft gedaan. Zo schrijft hij: “Ik heb een diamant laten vallen voor een steen.”

Dennis Roos over ruzie ex-verloofde Megan Desaever
Dennis Roos over ruzie ex-verloofde Megan Desaever Via het instagram verhaal van Dennis Roos @Instagram

Megan laat het hier niet bij zitten en komt ook weer openlijk met een reactie via haar Instagram story.

Megan Desaever Reactie op uithaal van Dennis Roos
Megan Desaever over ruzie ex-verloofde Dennis Roos Via het Instagram verhaal van Megan Desaever @Instagram

Wij denken dat deze openbare ruzie voorlopig nog niet voorbij is, wat denk jij?

Troubles in paradise? Verloving Megan en Dennis lijkt van de baan