Emma Toussain
Emma Toussain Reality 15 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Leuk! Het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben te zien vanaf déze datum

Het programma Je Zal Het Maar Hebben is al heel wat jaartjes op de buis te zien en dat is dit jaar niet anders. De show keert gewoon terug met een nieuw seizoen. BNNVARA presentator Jurre Geluk volgt 16 nieuwe mensen met een zeldzame ziekte of aandoening.

Je Zal Het Maar Hebben te zien vanaf déze datum

Er zijn heel wat bijzondere verhalen te zien in het programma en vaak zien we dingen waarvan we niet eens wisten dat het bestond. In de eerste aflevering zien we namelijk al iets heel bijzonders.. dan vertelt de 21-jarige Jowy over haar aandoening. Ze is geboren met het Cantú Syndroom, iets waar wij ook nog nooit van hebben gehoord. Maar het zit zo, Jowy last van onder andere overbeharing op haar gezicht, armen en benen. Slechts 150 mensen op de wereld hebben deze aandoening.

Heel bijzonder dus en ‘t is allemaal te zien in de eerste aflevering. Ook maak je kennis met broer en zus Damiano en Serena. Beiden lijden ze aan de Ziekte van Huntington en dat is ontzettend heftig. Dit is namelijk Alzheimer, Parkinson en ALS in één.

Het 22ste seizoen is vanaf 28 februari, op de internationale zeldzame ziektedag, te zien om 21.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dennis Roos en Megan Desaever vechten break-up uit via Instagram