Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 21 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Dennis Roos over relatie Megan en Joey: ‘Ze is alleen maar samen met Joey voor de aandacht’

Gisteren kwam er een nieuwe aflevering van De Beach Bar van RTL online. Hierin werd de relatiestatus van Joey en Megan uit Ex on The Beach uitgebreid besproken. Nadat zij in de laatste aflevering samen de villa verlieten vroegen kijkers zich nog maar één ding af: zijn de twee een stel? Het lijkt er wel op. Dennis Roos, Megan haar ex-verloofde heeft een wel héél uitgesproken mening over Megan haar uitspraken bij Beach Bar en haar kersverse relatie met Joey.

Megan en Joey

In de laatste aflevering van Ex on the Beach konden we zien dat Joey de villa uit werd gestuurd door de nieuwe ex Rick. Megan wilde niet zonder hem in de villa blijven, dus de twee besloten om het programma samen te verlaten. Megan vertelde in Beach Bar zelfs dat zij haar vlucht had laten omboeken om naar Antwerpen, het huis van Joey te gaan. Dat de twee het erg gezellig hadden samen en dat er gevoelens waren, is dus wel duidelijk. Maar dan nu het antwoord op de grote vraag: heeft hun ‘relatie’ na Ex on the Beach standgehouden?

Pathologische leugenaar

In Beach Bar vertellen de twee dat ze nu officieel een relatie hebben. Wel ging dit niet zonder slag of stoot. In de tussentijd heeft Megan namelijk contact gehad met Dennis Roos, waarmee zij zelfs verloofd is geweest. Dennis heeft dan ook wel een mening over de kersverse relatie en de uitspraken van Megan. Onder de Instagram-video van Fawry laat hij weten dat hij Joey veel sterkte wenst met deze leugenaar. ”Letterlijk niet eens één woord in deze video is waar, ik vind het bizar dat je weet dat ik het tegendeel kan bewijzen van alles wat je hier zegt”, schrijft Dennis. Ook laat hij weten dat hij haar die aandacht niet meer gaat geven omdat Megan er volgens hem op uit is om in de media te komen. ”Overigens is dit ook de reden dat je met Joey bent (jouw woorden).. want als koppel krijg je meer aandacht dan solo. Dus nogmaals sterkte met deze pathologische leugenaar. De tijd zal het leren”, aldus Megan haar ex-verloofde. Toch heeft Dennis inmiddels besloten om zijn comment te verwijderen. Misschien dat hij zijn ex hiermee dan toch te veel aandacht gaf?

Dennis Roos relatie Megan Joey
Instagram @reality_fbi

Ex on the Beach kijkers zijn het unaniem eens en vinden de deelnemers wel héél jong