Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Deze app geeft je een sixpack zonder dat je er IETS voor hoeft te doen dus stop maar met trainen

We weten allemaal dat we blij moeten zijn met het lichaam dat we hebben, omdat ieder vrouwenlichaam iets moois heeft waar je trots op mag zijn. Maar we hebben ook allemaal onze momenten van zwakte. Als we door onze Instagram feed scrollen bijvoorbeeld en alleen maar vrouwen zien met strakke lichamen. Maar daar hoef je niet meer jaloers op te zijn. Want jij kunt dat ook hebben. Binnen een minuut.
Nee, je hoeft jezelf er niet iedere dag urenlang voor af te beulen in de sportschool. En je hoeft jezelf ook niet uit te hongeren. Het enige wat je hoeft te doen, is een app downloaden en je sixpack is geboren.

De app heet Photable en wat ons betreft is dit een geniale uitvinding. Je kunt namelijk altijd strak in bikini op je Insta-foto’s verschijnen zonder dat je ook maar een taartje of een portie friet hoeft te laten staan.

Hoe het werkt? Eigelijk heel simpel. De app heeft bepaalde filters en die kun je over jezelf heen leggen, net als bij andere fotobewerkingsapps. Het verschil is alleen dat het hier gaat om een killerbody filter.

Liever een tattoo dan een sixpack? Kan ook

Als je denkt: mwah, een afgetrainde buik past niet bij mij, maar ik wil wél weten hoe een tatoeage staat, dan kom je bij Photable ook aan je trekken. De app heeft namelijk ook een optie om jezelf een tatoeage te geven. (Of een baard…)

Tja, het leven op Instagram is zojuist weer een beetje nepper geworden. Maar het leven in het algemeen is zojuist een stuk simpeler te worden. Wij vinden dat je altijd jezelf moet zijn op een foto. Maar we vinden ook dat je moet durven te leven. Moet kunnen genieten van kaas en ijs. En als je dat laat staan voor de perfecte Instagram foto, gebruik dan maar liever deze app. Hallo, sixpack, hallo tattoo.

De app is ook ideaal als je toevallig deze aandoening hebt: Haha wat?! Je kunt gewoon allérgisch zijn voor sporten