Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze koppels doen mee aan aan het nieuwe seizoen van Temptation Island USA

Het vierde seizoen van Temptation Island USA zal op 16 maart in Amerika op de buis verschijnen dat betekent dat wij helaas nog iets langer moeten wachten tot we het kunnen zien op Videoland. Om alvast in de Temptation-stemming te komen zetten we alvast alle nieuwe deelnemers (en singles) op een rijtje!

Temptation Island USA

In Amerika houden ze al langer vast aan het ‘Love or Leave’-concept, wat in Nederland nu ook overgenomen is. Het gaat niet alleen om lust en om vertrouwen, maar de koppels kijken vooral of er een andere eventuele partner rondloopt. Het gaat om liefde, connecties opdoen en veel nadenken over hun huidige relatie. Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen hieronder! Deze eerste beelden beloven veel goeds. Oh, en zien we nou Deac uit vorig seizoen?!!!

Ook dit jaar doen er weer vier koppels mee en we stellen ze met liefde aan je voor.

1. Ashley en Lascelles

Deze twee gaan al zeven jaar met elkaar en Lascelles heeft Ashley nog niet ten huwelijk gevraagd. Ashley twijfelt daarom of Lascelles wel écht met haar wil zijn en of ze wel een toekomst hebben samen.

2. Iris en Luke

De knappe Iris heeft al vier jaar alleen maar oog voor haar Luke, maar twijfelt sterk aan zijn gevoelens voor haar. Ze heeft hem al een aantal keer ‘betrapt’ op flirten met andere vrouwen en daar wordt ze onzeker van. Ze twijfelen aan de relatie en hopen op Temptation Island een antwoord te krijgen.

3. Gillian en Edgar

Deze twee hebben elkaar ontmoet op de universiteit en ze zijn al vier jaar samen. Ze vinden elkaar erg leuk maar omdat ze beiden nog erg jong zijn twijfelen ze soms aan de relatie en of dit in de toekomst ook nog wel gaat werken.

4. Ash en Hania

Deze twee zijn inmiddels anderhalf jaar samen. Hania probeerde in Ash haar DM te ‘sliden’ maar uiteindelijk zijn ze elkaar tegengekomen op een dating app. Ze zitten allebei vol passie en hebben behoefte aan veel fysiek contact. Ash gaat verhuizen naar de andere kant van het land en ze twijfelen sterk of de relatie dit aankan. Daarom willen ze eerst een test ondergaan.

Ook zijn de single mannen en dames al bekend! In een handige Instagram-slide worden zij geïntroduceerd. Zou jij op een van deze vrijgezellen vallen!?

Dit zijn alle single vrouwen

Dit zijn alle single mannen

We kunnen niet wachten!

Tempa sensa: vanaf 4 maart komt er een nieuw seizoen van Temptation Island USA op Videoland