Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 30 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze nagellak kan je vertellen of iemand iets in je drankje heeft gedaan

Toen je voor vroeger voor het eerst uitging, waarschuwde je moeder je wel een miljoen keer dat je altijd op je drankje moest letten. Je moest het goed vasthouden en mocht het nooit ergens neerzetten als je even naar de wc ging, want dan kon een man met verkeerde bedoelingen er zo maar iets in stoppen.
In de praktijk bleek het allemaal wel mee te vallen. Zo veel mannen zijn er nou ook weer niet die je willen drogeren om je vervolgens mee te nemen en dingen met je te doen waar je geen zin in hebt. Maar de angst dat iemand drugs in je drankje kan stoppen is nooit helemaal verdwenen.

Ben je toch een beetje huiverig als je uitgaat? Dan bestaat er nu een ideale oplossing voor je. Er is namelijk een nagellak die je kan vertellen of er iets in je drankje zit. En de nagellak heet Undercover Colors.

Deze nagellak verandert je leven

Studenten van de Amerikaanse North Carolina State University hebben een nagellak ontwikkeld die van kleur verandert zodra het in aanraking komt met een ‘verkrachtingsdrug’. Je kunt dan nonchalant je vinger in je glas steken. Als er GHB, Xanax of Rohypnol in zit zal de nagellak een andere kleur krijgen.

Zou jij deze nagellak willen gebruiken?

Lees ook: Hoofdpijn? Als je de hand van je lover vasthoudt zal de pijn verdwijnen