Britta van Aggele
Britta van Aggele TikTok 19 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack zorgt ervoor dat die vervelende make-upvlekken in je kleding als sneeuw voor de zon verdwijnen

TikTok is hét social media-platform van dit moment. Mensen van over heel de wereld maken dagelijks gebruik van de app en dit zorgt voor interessante video’s. Zo staat TikTok tegenwoordig helemaal vol met de meest handige tips en hacks en daar is nu een nieuwe bijgekomen. Deze TikTok-hack laat namelijk zien hoe je die vervelende make-upvlekken uit je kleding kunt halen.

Ze verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Make-upvlekken verwijderen

We kennen het allemaal wel: je trekt kleding aan en er zit een dikke make-upvlek in. Je baalt als een stekker, want je wou net dit item graag aandoen. Toch is het tijd om je opnieuw om te kleden, want deze vlekken zijn er ontzettend lastig uit te krijgen. Vooral in de zomer zal je merken dat dit probleem vaak voorkomt, door de lichte kleuren die je draagt en de warmte die ervoor zorgt dat je make-up makkelijk uitsmeert.

Gelukkig gaat er op dit moment een ontzettend handige TikTok-hack viraal. Die TikTok-hack laat namelijk zien hoe je die vervelende make-upvlekken in een handomdraai uit je kleding krijgt. TikTok-gebruiker Chantel Mila – @mama_mila_ – deelde deze handige tip onlangs met haar volgers en laat in haar video precies zien hoe de hack werkt. In de video vertelt ze dat je scheerschuim op de vlek moet aanbrengen en dit vervolgens voor 10 minuten moet laten intrekken. Daarna veeg je het scheerschuim uit met een kwast of een doek en de vlek is weg. Om het shirt echt goed schoon te maken kan je het daarna nog wassen.

@mama_mila_ The stain removal hack makeup artists swear by 🙌 #laundryhacks #hometips #homehacks ♬ Betty (Get Money) – Yung Gravy

Deze foundation kwast gaat compleet viraal op TikTok en zorgt voor een flawless finish

Reacties

Natuurlijk zijn volgers van Chantel Mila ontzettend enthousiast over deze hack en wij snappen wel waarom. Wij vrouwen hebben namelijk allemaal wel eens last van deze struggle. Niet zo gek dus dat volgers massaal op de video van Chantel reageren. Zo schrijft een volger: “You. Are. A. SUPERHERO! I have this summer and makeup stains all the time!”

Wij gaan deze TikTok-hack binnenkort zeker uitproberen!

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL