Audrey Garot
Audrey Garot Make-up 13 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze Twilight make-up look gaat viral op TikTok en is geweldig voor Halloween

We komen weer steeds dichterbij 31 oktober en dat betekent dat het alweer bijna tijd is voor Halloween! Ben jij nog opzoek naar een mooie en creatieve make-up look? TikTok got your back! Op TikTok gaat er namelijk een Twilight make-up look viral, waardoor het net lijkt alsof jij zo uit de Twilight films komt.

Maak je klaar voor deze geweldige Halloween make-up look.

Twilight make-up look

Als jij fan bent van de Twilight films dan is deze make-up look echt wat voor jou. Deze look is niet voor niets viral gegaan op TikTok, want met deze make-up tutorial kan jij jezelf omtoveren tot een echte vampier. Dat betekent met een echte glitterhuid dus, net zoals Edward en Bella uit de Twilight films. Visagist en TikTokker August heeft deze Twilight make-up look bedacht en het is perfect voor Halloween.

@imonaugust

If you guys want to go as a Cullen for Halloween, just add orange contact lenses 🧛‍♀️✨ #glitter #makeup #twilight #tutorial

♬ Supermassive Black Hole (Twilight Soundtrack Version) – Muse

Maar hoe creëer je deze look? Het is eigenlijk heel simpel, je hoeft alleen maar vloeibare glitters met je favoriete foundation te mengen. Breng dit vervolgens aan op je huid en voeg nog wat extra glitters toe, bijvoorbeeld van je oogschaduw of higlighter, voor een intenser effect. Mocht je het al heftig genoeg vinden, kan je deze stap natuurlijk ook overslaan. Om het helemaal af te maken kan je oranje contactlenzen indoen en je loopt er straks bij als een echte Cullen!

Make-up producten

De kans is natuurlijk groot dat je al een aantal producten in huis hebt, maar mocht dat niet zo zijn dan zijn dit de producten die August voor deze Twilight make-up look gebruikt. August gebruikt de MAC Studio Fix Fluid Foundation voor de basis. Deze mengt hij met de Made By Mitchell’s Blursh Lights Liquid Highlighter in de kleur ‘Drip Drip’ en de Beauty Bay’s Liquid Higlighter in ‘Precious Topaz’. Daaroverheen gebruikt hij de Urban Decay’s Moon Dust in ‘Cowboy’ voor een nog heftigere glans. Ook gebruikt hij nog een oogschaduw en dan is de look helemaal af!

@imonaugust

Replying to @Meredith Taylor the full in depth tutorial (included product list) of how Edward gets ready in the morning. #twilight #glitter #makeup ✨🤍

♬ Twilight – Spencer Hunt

CUTE: dit zijn de schattigste Halloween-kostuums voor je hond