Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 29 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

Jaaa! Deze Disney films komen er uit met echte mensen

Het succes van de life action film van Belle en het Beest is jou vast niet ontgaan. Wij hebben hem al gezien en we kunnen verklappen: hij is fantastisch. We hebben dan ook goed nieuws voor je: er komen nog veel andere Disney’s aan die ook een verfilming krijgen met echte mensen.

Mulan

Ja, onze stoere prinses Mulan zal nu ook een life-action film worden. Waar Belle een schatje is en luistert naar haar vader, is Mulan uit ander hout gesneden. Dat belooft een prachtige film te worden. Mulan draait vanaf november 2018 in de bioscoop.

Aladdin

De Disney film zelf was al betoverd en daarom zijn wij mega benieuwd naar de life-action hiervan. Wij willen ook wel mee hoor, op z’n vliegende tapijt over de stad. Regisseur Guy Ritchie heeft al vrijgegeven dat het een super actieve musical film wordt. Je kan daarom uit volle borst meezingen met alle liedjes.

The Lion King

Na de animatiefilm en musical komt ons lievelings welpje ook met een life-action film. We verwachten dat het een soort planet earth wordt, maar dan nóg schattiger en met meezingers.

De kleine zeemeermin

Dit moeten we zien. Lees er hier meer over.

Dumbo

Het schattige olifantje dat kan vliegen zal nu ook zijn eigen life-action film krijgen. Wanneer deze uitkomt is nog even afwachten, maar de producer belooft ons dat het een uniek familie verhaal wordt.

Sneeuwwitje

Jaaa, ook deze prinses krijgt een life-action verfilming. Deze wordt ongetwijfeld net zo mooi als Beauty and the Beast. Het prinsessen leven wordt wel heel écht gemaakt zo. Fantastisch.

Pinoccio

Het is geen leugen: Pinoccio zal tot leven gebracht worden in een life action. We willen dit oprechte mannetje en Japie Krekel graag ontmoeten in life-action. Helaas is het plan er al een tijdje en is er tot op heden nog niet veel bekend over de release datum van deze film. Even afwachten nog.

Merlijn de Tovenaar

Net zoals bij Pinoccio is hier nog weinig overbekend, maar wij zien graag the magic happen op het scherm. Merlijn, wij wachten op je.

Winnie de Poeh

Oke, guilty: dit honingbeertje is stiekem onze eerste jeugdliefde. Maar eerlijk, je bent nooit te oud voor Winnie de Poeh. Een goed excuus om te Winnie de Poeh knuffels weer van zolder te halen. Wat een honingdroppie is het toch.

Nog een extraatje:

Deze karakters hebben wellicht nog geen eigen film, maar krijgen deze wel in een life-action film speciaal over hun. Het gaat hier om Cruella en Prince Charming. Ja, je leest het goed: Prince Charming krijgt een eigen film. We hebben nog geen idee hoe dit eruit gaat zien, maar het is nu al onze lievelingsfilm.

Ook heeft Disney het over Fantasia. Night on Bald Mountain zou dan worden verfilmd en dit zal gaan lijken op Maleficent, maar dan spannender. Hopelijk komen ze snel met een trailer, want we zijn super benieuwd.

Dit wil je ook lezen: Volgens je horoscoop lijk je verdacht veel op deze Disney prinses