Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 13 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Aha! Dit is waarom Gaby Blaaser haar zwangerschap een ‘ongeluk’ noemde

Gisteren kwam het leuke nieuws naar buiten dat Gaby Blaaser, samen met haar vriend Robin, in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Dit maakte het koppel bekend op Instagram met een méga schattige video. Wat daarbij erg opvallend was, is dat ze de zwangerschap een ‘ongeluk’ noemen. Hoe zit dat nou precies?!

Aan RTL Boulevard legt de voormalige Bachelorette het uit.

Dit is waarom Gaby Blaaser haar zwangerschap een ‘ongeluk’ noemde

Ondanks dat Gaby en Robin nog niet zo héél lang samen zijn, is het stel toch al in verwachting van hun eerste kindje. Alleen had het stel deze zwangerschap niet zien aankomen. “M’n vriend reageerde eigenlijk net zo in shock als dat ik in shock was toen we erachter kwamen”, begint Gaby. “Maar ook eigenlijk meteen heel blij. En ja, we dachten we gaan dit gewoon doen. Waarom niet? Wat kan ons het schelen.” Ondanks dat het dus een ‘ongelukje’ was, zijn ze wel super blij met het nieuws. “We zijn blij, happy. En dit is wat het is, dus dit gaan we gewoon doen.”

Dat de zwangerschap dus niet gepland was, is inmiddels wel duidelijk. Zo vertelt Gaby er hetvolgende over: “We zijn nog niet heel lang samen natuurlijk, dus het was niet van: we gaan nu met de pil stoppen en we gaan het nu proberen. Dat is niet gezegd.” Toch stond de realityster er wel voor open. “Ik ben wel gestopt met de pil, maar je gaat er niet vanuit dat het allemaal zo snel gebeurt.”

Donkergrijze wolk

Gaby is super blij met het nieuws, maar ze heeft zich niet altijd zo gevoeld. “Ik heb me ook minder goed gevoeld de afgelopen tijd. Ik heb behoorlijk wat last gehad van misselijkheid. De welbekende roze wolk was bij mij soms donkergrijs. Ik ben natuurlijk bijna 37 en had het ook oké gevonden als het me niet was overkomen. Nu dat wel zo is vind ik het extra leuk.”

Harrie Snijders op vakantie met onbekende dame: heeft hij nu écht de liefde gevonden?!