Redactie
Redactie Celebrities 7 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit waren de meest opvallende jurken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala

Gisteravond vond het Gouden Televizier-Ring Gala plaats, het jaarlijkse evenement van de Nederlandse televisiewereld. De winnaar van de gouden ring is het programma Even tot Hier. Leuk en aardig, maar wij waren ook onder de indruk van de jurken op de rode loper. En dan zeggen ze dat Nederlanders geen glamour hebben.

Traditiegetrouw delen we na awardshows de sexy jurken en pakken op de rode loper. Denk daarbij aan de Oscars, Emmy’s en Grammy’s. Nu is het tijd voor polderglamour, en haal dat polder maar gerust weg.

Rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala

Eigenlijk was de rode loper een blauwe loper, maar dat doet er even niet toe. Het aloude diepe decolleté was de trend van de avond onder de vrouwelijke BN’ers. Een compilatie van de meest sexy jurken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. En we zijn nog steeds op zoek in onze beeldbanken naar een foto van Denice Dest. Je weet wel, die nieuwe gastvrouw van First Dates. Zij had namelijk in onze ogen de beste look van de avond.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen over reacties op instagram
Miljuschka Witzenhausen

Fenna Ramos

Fenna Ramos

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen

Monica Geuze

Monica Geuze

Stefania Liberakakis

Stefania Liberakakis
Iris van Lunenburg

Angela Schijf

Angela Schijf

Welmoed Sijtsma

Welmoed Sijtsma

Holly Mae Brood

Holly Mae Brood

Andere winnaars tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala waren onder anderen Tim Hofman met Boos, Frank Lammers en Anne-Mar Zwart met Hallo, Ik heb Kanker. Vooral die laatste speech zorgde voor emotie in de zaal. Bekijk hier alle winnaars.

Meest sexy jurken van de eeuw

Nogmaals maken we een heel diepe buiging voor de jurken tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Maar bazinnen boven bazinnen. Bekijk de meest sexy looks van deze eeuw tijdens het MET Gala. Ook zeker niet te missen: de geniale rode loper-looks tijdens de première van Stranger Things seizoen 4.

Dit zijn de leukste films op Netflix om met je moeder te kijken tijdens Moederdag