Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 6 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Loiza Lamers heeft een nieuwe liefde en laat haar vriend op Instagram zien

Vanaf vandaag is de documentaire van Loiza Lamers: ‘Altijd al Loiza’ te zien op Videoland. Ze deelt hier al het lief en leed in haar leven. In de documentaire maken we echt kennis met het topmodel, gister werd al bekend dat Loiza een vriend heeft. Eerder was dit een groot gemis in haar leven.

Loiza Lamers heeft een vriend

Loiza heeft lang geen man aan de haak geslagen, wel vindt ze het leuk om te flirten. “Soms kan ik wel eens heel angstig zijn voor de toekomst, omdat ik het allemaal zo graag goed wil doen, gelukkig wil zijn. En wat is dan gelukkig zijn, is dat dan in een relatie?”

Vervolgens vertelt ze, “Sommige dagen denk ik: ‘Ja, het is gewoon dat ik geen relatie heb.’ Ik wil zo graag een relatie, en dan kan ik helemaal verdrietig zijn dat ik nog nooit die persoon tegen ben gekomen.”

Gisteravond werd bekendgemaakt dat Loiza een nieuwe vriend heeft. Dit deed ze doormiddel van een zwart-wit foto waar ze met iemand staat te zoenen. Als bijschrift staat er een hartje. Daarnaast heeft ze haar nieuwe vriend getagd. Haar nieuwe liefde is de 28-jarige Jelle Ploeg. Veel weten we niet over de nieuwe liefde, wel weten we dat hij in Amsterdam woont. Helaas is zijn Instagram-account privé, maar Loiza heeft de foto van de twee gedeeld. Bekijk hieronder de foto.

‘Altijd al Loiza’ is vanaf nu te zien op Videoland.

Famke Louise krijgt een eigen realityserie op Videoland en dit is wat we weten