Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 20 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zijn Donny Roelvink en Janice Blok nu echt uit elkaar?

De geruchten gaan weer alle kanten op, de relatie van Donny Roelvink en Janice Blok zou over zijn. Al eerder, begin oktober, waren er geruchten dat het niet zo goed ging tussen de twee. In een spraakbericht naar @FawryNotSawry reageerde Janice op de geruchten.

Dit is wat we weten.

Donny Roelvink en Janice Blok

Eerder stuurde Janice een spraakbericht naar Fawry, “We zijn gewoon samen, we wonen samen, dus er is niks aan de hand.” Maar dit was zeker niet het laatste wat we over dit gerucht te horen kregen. Gister werd er door Shownieuws contact opgenomen met Donny, Janice en zelfs met vader Dries Roelvink.

Donny Roelvink kreeg in 2019 een relatie met Janice Blok. Janice kennen we door haar deelname aan The X Factor en haar grappige video’s op Instagram. Het koppel heeft elkaar leren kennen via Instagram, doordat Janice Donny een DM stuurde. Nu hebben de twee alweer twee jaar een relatie.

Maar uit geruchten blijkt dat het al een tijdje niet zo goed gaat tussen het stel en dat ze inmiddels uit elkaar zijn. En er is ook één mogelijke oorzaak: Yolanthe Cabau. Eerder deze maand werd Donny Roelvink gespot met Yolanthe tijdens een feestje. Hierna gingen er geruchten rond over een eventuele romance.

Donny Roelvink gespot met Yolanthe Cabau

Afgelopen week zijn de twee weer samen gespot, deze keer op een feestje tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Volgens sommigen die de twee hebben gezien, bleef het niet alleen bij elkaars hand vasthouden. Omdat er nog niks is bevestigd over of de relatie tussen Janice en Donny echt over is, heeft Shownieuws contact opgezocht met de Roelvinkjes. Donny wilde hier niks over weten en hing dan ook snel de telefoon op.

Dries Roelvink wilde wel praten, maar zei al snel dat het aan Donny zelf is om met nieuws naar buiten te komen. Wel benadrukte hij nergens van af te weten. Beide accounts van Donny en Janice zijn inmiddels privé. Hoe loopt dit af?

Huh? Zijn Maura Higgins en Giovanni Pernice uit Love Island uit elkaar?