Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Last van droge lippen? Met dit DIY-lip masker worden ze zo weer zacht

Hoewel het al officieel lente is, is het zo nu en dan nog steeds wel erg koud. Dit kan ervoor zorgen dat ook je lippen nog wat droog aanvoelen of zelfs scheuren. Zij vinden de kou namelijk net zo leuk als ons (not) en ze hebben daardoor gewoon wat extra verzorging nodig. Gelukkig hebben wij een DIY-lip masker voor je waardoor je lippen zo weer zacht worden.

Je hebt er maar 1 ingrediënt voor nodig!

Beauty-hacks

Waarschijnlijk heb jij al verschillende handige beauty-hacks van jouw moeder of oma meegekregen. Van generatie op generatie worden namelijk de meest handige hacks doorgegeven en dit maakt TikTok nog veel makkelijker. Nu krijgen we namelijk niet alleen van onze moeder en oma’s handige tips mee, maar ook van moeders en oma’s van vrouwen over de hele wereld.

Zo weten we door TikTok precies hoe we elke dag een nieuwe kleur eyeliner kunnen rocken en met dit wondermiddeltje van maar 5 euro kom jij van die donkere kringen onder je ogen af. En nu hebben we opnieuw een handige hack op TikTok gevonden.

Dit is waarom je vanaf nu je skincare met een kwast wilt aanbrengen

DIY-lip masker

Wij weten namelijk niet hoe het met jou zit, maar wij hebben regelmatig last van droge lippen. Hierdoor scheuren ze zelfs vaak en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Maar gelukkig gaat er nu een DIY-lip masker viraal op TikTok waar je maar één ingrediënt voor nodig hebt.

TikTok-gebruiker Rose Friederike laat in haar video zien hoe ze wat houdbaarheidsfolie uitknipt en daar honing op spuit. Dit plakt ze vervolgens op haar lippen, om het voor 10 minuten te laten zitten. Dit transformeert haar droge lippen in prachtige zachte lippen. Hoe makkelijk!

@rose.friederike

✨❤️ IG: rose.friederike ❤️✨ #diylipmask #beautydiy #lipmasks #drylips #beautytips

♬ Lofi – Domknowz

Reacties

Doordat de hack zo goed lijkt te werken krijgt de video van Rose overspoelt met reacties. Zo schrijft een kijker: “Ik wil meer diy zien😳 dit is echt goed.” Andere kijkers schrijven: “het is echt en zo goed geloof me” en “Ik probeer dit nu dit! Bedankt!”

Geen zin in een 12-stappenplan voor je gezicht? Volg dan déze basic skincare routine