Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de reden waarom Sylvia Geersen niet zoende tijdens De Bachelorette

In tegenstelling tot voorgaande seizoenen is de Bachelorette er dit keer wel in geslaagd om de liefde te vinden. De liefde tussen Sylvia Geersen en Joris Smits spat er namelijk nog altijd vanaf. Dat terwijl de twee het door de komst van juicechannels de afgelopen maanden niet altijd makkelijk hebben gehad. Zij werden namelijk goed in de gaten gehouden en daardoor werd het lastig om elkaar te zien. Toch heeft het koppel het overleefd en wellicht heeft de tactiek van Sylvia om als Bachelorette niet te zoenen daar wel aan bijgedragen.

Lastig begin van de relatie

In een aflevering van Realitea met Fawry not Sawry vertelt Sylvia dat ze na het uitdelen van haar laatste roos, niets liever wil dan samen tijd doorbrengen met haar lover.

Helaas blijkt dit iets lastiger te zijn omdat Joris tijdelijk op Sint-Maarten werkt. Als Sylvia besluit om hem om te zoeken, vliegt zij helemaal via Parijs om incognito te blijven. Alsnog lijkt het mis te gaan, in het vliegtuig noemde zij per ongeluk de naam van Joris, in plaats van ‘Chris’, de schuilnaam die hij had gekregen voor de vier maanden na de opnames. Een andere passagier heeft dit gefilmd en dit is uitgelekt naar de juicechannels. Als zij eenmaal land moet ze dan ook gelijk weer terug naar Nederland om de roddels te ontkrachten. Dit maakte het voor de tortelduifjes lastig om elkaar te zien, maar toen de afleveringen eenmaal online kwamen vonden de twee elkaar gelukkig helemaal terug.

Zoenen tijden De Bachelorette

In de afleveringen is te zien dat Sylvia tot aan de laatste rozenceremonie met geen van de mannen heeft gezoend. In de seizoenen van Tony Junior en Thomas van der Vlugt ging dat er wel anders aan toe. Sylvia staat hier anders in en zoent na het uitreiken van de laatste roos voor het eerst met Joris. Sylvia lijkt bewust te hebben gewacht op de kus met haar lover en daar zat een gedachte achter. Sylvia wilde het namelijk chique houden. “Zo ben ik ook, ik kan me niet anders voordoen dan dat ik ben. Zoenen met een man, dat doe ik niet met iedereen. Daar moet ik wel verliefd voor zijn om dat te doen. Ik vind liefde heel mooi en bijzonder en ik geef mezelf niet zomaar aan iedereen”, aldus de Bachelorette.

Zó gaat Sylvia Geersen om met de ongepaste zwangerschapsgeruchten op Instagram