Emma Toussain
Emma Toussain Reality 18 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Het oude seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle’ terugkijken? Zó vraag je dat aan

Eerder schreven we er al over, maar mocht je het gemist hebben: het programma Echte Meisjes In The Jungle komt terug! Het hilarische en chaotische programma krijgt een nieuwe versie, met nieuwe ‘meisjes’. Toch hebben veel mensen nu weer zin gekregen om de oude versie te kijken, om even te lachen om de uitspraken van bijvoorbeeld Britt, Imke en Michella. Maar.. waar kan je dat zien?!

Echte Meisjes In The Jungle

Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan het avontuur van hun leven aan in ‘De Echte Meisje In De Jungle’ bij Videoland. In het programma, dat bijna 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle.

Terugkijken

Heel TikTok staat vol met oude beelden van de eerste versie van de realityshow en daarom zijn wij eigenlijk heel erg benieuwd; waar kunnen we dit terugkijken?! Dat blijkt niet zo makkelijk te zijn, maar wat we wél kunnen doen is Videoland spammen met de aanvraag of ze deze serie op hun streamingdienst willen zetten. Dat doe je via deze Videoland-verzoekjes pagina.

@timg1234567

#echtemeisjes #michellakox #fyp #fy #voorjou #parati #echtemeisjesindejungle #brittdekker #videoland #nederland #brittdekker #rtl

♬ origineel geluid – Tim Groot

Dus helaas – het is nog niet zo simpel terug te kijken als we hadden gehoopt. Maar we zijn er zeker van dat als er genoeg mensen reageren op de verzoekjeslink, dat ze het wel moeten uploaden. Toch?!

6 vieze dingen die elk meisje gegarandeerd doet (en ja, jij ook)