Emma Toussain
Emma Toussain Reality 4 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Een nieuw seizoen Temptation Island VIPS? Daar lijkt bewijs van te zijn..

Temptation Island is nog bezig en we wachten met smart op het laatste kampvuur van Ivo en Maris en Whitney en Iris. Dat het redelijk dramatisch gaat worden dat denken we wel zeker te weten. Toch lijkt het er op dat je dit tv-programma niet lang hoeft te missen, want oud-deelnemer Wouter (je weet wel, van die wiepsessies) heeft inside information. Hij denkt te weten dat het nieuwe seizoen nú opgenomen wordt.

Temptation Island VIPS

De VIPS-editie van dit populaire realityprogramma is een bijzondere, want waarom zouden ‘bekende’ Nederlanders meedoen aan zo’n format? In vorige edities gingen bijvoorbeeld Donny Roelvink en inmiddels ex-vriendin Amije mee, maar ook Quentin en Channah, Pommeline en Fabrizio en Damian en Shirley gingen het avontuur aan. Inmiddels gaat het vaker om oud-deelnemers die nog steeds populair zijn. Eén van die oud-deelnemers is Wouter en hij doet dan wel niet mee, hij denkt wel te weten dat het inderdaad nu wordt opgenomen. Dit maakt hij bekend middels een Story op Instagram:

wouter temptation island vips
Instagram @wouter_vdort

Deelnemers

Eerder gingen er al geruchten rond dat Kevin en Eva (ook bekend van Tempa) meedoen aan deze VIPS-editie. Meer over deze roddels lees je hier.
Wat denk jij? Komt er een nieuw seizoen? Dat zouden wij wel héél erg leuk vinden.

Welke koppels zijn nog samen na Temptation Island VIPS 2019?