Emma Toussain
Emma Toussain Reality 1 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Wouter uit Temptation Island over zijn wiepsessies: ‘Als ik dat op OnlyFans zou zetten, had ik nooit meer hoeven werken’

Wouter en Julia zochten tijdens de vorige editie van Temptation Island: Love or Leave uit of zij écht geschikt voor elkaar waren. Ze overleefden de test, maar gingen uiteindelijk toch uit elkaar. In ‘Eating With My Ex’ van discovery+ zien ze elkaar weer en stellen ze confronterende vragen. Ook doet Wouter een boekje open over hun eerdere seksleven.

Eating With My Ex met Julia en Wouter

In de aflevering krijgen de exen de vraag: ‘Wat mis je uit onze tijd samen?’ Al snel komt Wouter met het antwoord “Onze wiepsessies”. Julia geneert zich een beetje, maar stemt wel in. Wouter is erg zeker van zichzelf en voegt er aan toe: “Als ik dat op OnlyFans zou zetten, had ik nooit meer hoeven werken.”

Bekijk het fragment hieronder:

Even terug naar de vorige afleveringen

Ook Jørney en Odim gingen de uitdaging aan. Odim is niet trouw gebleven aan Jørney en een deel van de schuld hiervan legt hij op de dames waarmee hij ontrouw is geweest. “Je weet goed genoeg hoe dat gaat, ze kwamen allemaal naar mij. Wetend dat ik met jou samen was. Dus ik geef toe, ik ben slecht geweest, ik heb je geen goede dienst bewezen… maar die andere meisjes waren ook duivels, want die wisten dat. Ze maakten daar gebruik van weet je. Als ik niet bekend was ging niemand naar mij toe komen.”

Jørney weet tijdens het diner ook niet zo goed wat ze met de hele situatie aan moet en vertelt: “Je hebt thuis een lekker biefstukje.. maar je gaat voor een knakworst.”

Waar het er in deze aflevering toch op leek dat het misschien (ja, echt) wel goed zou komen, is dat nu heel anders. Afgelopen dagen is er weer veel gebeurd rondom deze twee. Benieuwd wat? Snappen we. Dat lees je hier.

OMG: Dit zijn de eerste koppels van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch