Emma Toussain
Emma Toussain Reality 31 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Jørney heeft haar Instagram verwijderd nadat zij wel hele rare content postte over Odim

Oké. We moeten heel even praten over de ‘Jørney en Odim Soap’ want het loopt nu wel heel erg uit de hand. Voor iedereen die dacht: “Gingen die twee niet al veel te ver?” Nee, het kan nog erger. Het blijkt nu zo te zijn dat Jørney te ver is gegaan door het maken van racistische opmerkingen naar Odim en over zijn overleden vader.

Jørney en Odim

Deze twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Ex On The Beach 2021 en er is sindsdien HEEL ERG VEEL gebeurd tussen deze twee. Odim zocht regelmatig aandacht bij andere vrouwen en dat terwijl zijn ‘vriendin’ Jørney zwanger thuis zat. Veel vrouwen kwam toen op voor haar en hoopten dan ook dat ze Odim zou verlaten. Toen de kleine geboren was ging het al snel weer mis en werd de Belgische Odim weer bij andere vrouwen gespot. Inmiddels leek het erop dat het weer redelijk oké ging. De twee zijn niet meer samen, maar zijn wel vaak in elkaars gezelschap te vinden omdat ze graag bij dochtertje Aliyaah zijn.

OMG: EOTB-Jørney en Odim zijn uit elkaar om deze heftige reden

Racistische opmerkingen

Gister postte @reality.fbi dat Jørney een aantal hele nare racistische opmerkingen gemaakt zou hebben tegenover Odim. Dat niet alleen, ze zou het ook hebben gehad over zijn inmiddels overleden vader. Volgens het roddelkanaal is het zó erg, dat het niet gepost kan worden. Jeeeeeez.

Bron: @reality.fbi
Bron: @reality.fbi
Bron: @reality.fbi
Bron: @reality.fbi

Vorig weekend postte Jørney ook een vreemd bericht op het Instagram-account van haar baby. Iets over een vrouw waar Odim mee vreemd zou zijn gegaan. Dit bericht werd toen snel verwijderd maar veel volgers hadden dit al gescreenshot.

Inmiddels is ook de Instagram van Jørney weg..

Delphine reageert op haar racistische opmerking via Instagram