Renée
Renée | LinkedIn Love 17 okt 2018

Trek dit aan op je date om ervoor te zorgen dat hij zijn ogen niet van je af kan houden

Je hebt een eerste date op de agenda staan en je vindt het ontzettend spannend. Logisch, want je wil een goede eerste indruk maken. Als je de volgende outfit aantrekt lukt dat je in ieder geval zeker.

Er zijn namelijk bepaalde kledingstukken waarin mannen je graag zien tijdens het daten. Beautify heeft ze onder elkaar gezet.

Welke outfit trek je aan bij de eerste date?

Voor je de deur achter je dichttrekt om naar de eerste date met die ene knappe man te gaan, check je waarschijnlijk vijf keer de spiegel. Om vervolgens toch een andere outfit aan te trekken. Maar waarin scoor je nu echt punten?

1. Iets met leer

Trek je leren rok, jurk of broek maar uit de kast. Door (een klein beetje) leer te dragen laat je zien dat je heus niet zo onschuldig bent als je er misschien uitziet. Bovendien is dit materiaal hartstikke date night proof.

2. Jurk

Eerlijk is eerlijk, als vrouw maak je het jezelf altijd moeilijk als je een broek of rok aantrekt. Want wat draag je dan in hemelsnaam als topje? Trek een jurk uit de kast en je outfit is compleet. Bovendien zijn de meeste mannen gek op een vrouw in een jurk, dus dan sla je meteen twee vliegen in één klap.

3. Laarsjes

Oké, dit is geen kledingstuk, maar we moeten het wel even vermelden. Misschien vind je sneakers te casual voor jullie eerste date, maar gaan hakken je ook een beetje te ver. Mooie laarzen zijn dan de ideale middenweg.

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor toffe enkellaarzen met een niet te hoge hak of juist voor hoge laarzen die nu helemaal in de mode zijn.

4. Goede jeans

Als dat extreem vrouwelijke niet iets is waar je je gemakkelijk bij voelt, is een goede jeans altijd een top idee. Uiteindelijk gaat het mannen er ook om dat jij je op je gemak voelt. Zoek een broek uit die al jouw mooie punten nog beter benadrukt. Heb je mooie billen? Dan mag hij dat best zien in die broek van je.

5. Kort rokje

Kies voor dat rokje die boven je knie eindigt en je hebt ‘m al in je zak. Je outfit is één klap date proof als je een rok aantrekt. Je kunt het zo stijlvol of juist casual maken als je zelf wilt. Het is helemaal aan jou of je een mooi T-shirt erop aantrekt of juist iets met kant, bijvoorbeeld.

Inspiratie

De volgende influencers weten precies hoe je een lekker date lookje samenstelt. In deze outfits scoor jij sowieso.

View this post on Instagram

Swinging around in the best dress of this season @allsaints it’s a silk dress that comes with a matching snuggly jumper. It’s gonna be my uniform for this autumn! 🍂

A post shared by Amelia Liana (@amelialiana) on

View this post on Instagram

Last night before dinner. ✨ (tap for outfit details!)

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

View this post on Instagram

My look for a day of meetings.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

View this post on Instagram

My favorite season is here and I am exploding out of happinessss 😄! Couldn’t even pose for one photo 😄😄😄 Who else is obsessed and the happiest in fall?

A post shared by NOOR (@queenofjetlags) on

View this post on Instagram

Dinner with a view 😏

A post shared by Angelica Blick (@angelicablick) on

View this post on Instagram

new @wolford INK tattoo’s, join the tribe. ♥️ #WolfordInk #WolfordTribe

A post shared by VH. (@vivianhoorn) on

View this post on Instagram

well, heres some damn good advice, ‘go party in Capri and dance till the sunrise ♡’

A post shared by Claire Rose Cliteur (@claartjerose) on

View this post on Instagram

Boot season is here (maybe not in Monaco yet, but soon hopefully haha) 🍂 These boots from @tamaris_official are a bit more fun than regular boots, the heel is so beautiful and it makes them pop! 🤗 They’re unfortunately sold out online in black (available in burgundy!), but you can still find them in stores! ❤️ #instamaris #tamarisofficial

A post shared by Janni Olsson Delér (@jannid) on

7 dingen die alleen onhandige meisjes overkomen tijdens het daten

Reageer op artikel:
Trek dit aan op je date om ervoor te zorgen dat hij zijn ogen niet van je af kan houden
Sluiten