Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 1 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Eloise van Oranje wordt ambassadeur van een wel héél bekend beautymerk

Afgelopen maandag deelde Eloise van Oranje een wel héél leuk nieuwtje op haar Instagram. Dit gaat over niets minder dan een grote sprong in haar carrière. De gravin, ook wel gravinfluencer wordt namelijk ambassadeur van een heel bekend merk.

Eloise van Oranje

Het kan bijna niet zo zijn dat je dit lid van de koninklijke familie niet kent, ze is de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. Ook is zij de eerste uit de koninklijke familie die een openbaar Instagram-account heeft, zij valt namelijk net buiten de mediacode. Eloise maakt hier goed gebruik van door actief te zijn op Instagram en TikTok, waar ze haar volgers een kijkje in haar leven geeft. Niet alleen door haar naamsbekendheid vanuit de koninklijke familie, maar ook door al haar harde werk heeft ze nu al meer dan 300 duizend volgers.

Ambassadeur van L’Oréal Paris

Een echte influencer is ze wel, vooral door samenwerkingen met LINDA.meiden en Magnum. Nu komt daar nóg een groot merk bij kijken. Eloise kondigde afgelopen week namelijk ‘amazing news‘ aan, zoals ze het zelf beschreef. Op haar Instagram deelde zij een foto waarmee ze bekendmaakte dat ze een van de nieuwe ambassadeurs is van L’Oréal Paris. “Bij deze wil ik delen dat ik een van de nieuwe ambassadeurs van @lorealparis ben! zo veel zin om bij dit bedrijf te komen. ik kan niet geloven dat dit mijn werkelijkheid is!!!!”, deelt de gravin.

Ook haar volgers zijn trots

Ook in haar Instagram story deelt zij: “Ik ben heel erg trots en blij om dit nieuws te mogen delen. Ik heb nu weer helemaal nieuwe energie voor Instagram dit jaar :).”l Een van haar dromen is hiermee werkelijkheid geworden en aan de reacties op Instagram te zien zijn ook haar volgers erg blij voor haar.

Nu ze L’Oréal Paris aan haar lijstje van samenwerkingen kan toevoegen, zijn we erg benieuwd wat er nog meer op haar pad komt. You go girl!

Wat doet Viktor Verhulst op de Instagram Story van Miley Cyrus?