Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 1 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Lekker gevalletje reality tv: alle Bachelorette-deelnemers krijgen kleedgeld

In programma’s als De Bachelorette wordt er heel wat afgefeest. Vaak zijn deze fuifjes ook nog met thema, waardoor iedereen elke keer een andere outfit moet dragen. Soms lijkt het net alsof elke deelnemer een goedgevulde kast heeft.. maar niks is minder waar. Sam uit het huidige seizoen van De Bachelorette onthult hoe dit precies zit.

Kleedgeld voor Bachelorette-deelnemers

Verschillende overhemden, broeken, pakken, zwemkleding etc.. dat kost behoorlijk veel zo bij elkaar en niet iedereen heeft dat zo maar liggen. Sam is te gast bij RUMAG en laat weten dat hij pas kort voor zijn vertrek wist dat hij mee zou doen. Nou, dan heb je niet een aantal maanden om je gardarobe voor te bereiden. Hoe gaat dat dan..? Nou, de kandidaten krijgen dus kleedgeld.”Ja, je krijgt iets van 600 euro aan kleedgeld,” onthult hij. “Je hebt natuurlijk allemaal thema’s wat kleding betreft en zelf heb je niet zo veel.” Bijzonder, maar eigenlijk ook wel heel erg logisch! Dus mocht je nog wat nieuwe kleding nodig hebben kan je je altijd inschrijven voor zo’n realityprogramma.

Sam is er tijdens De Bachelorette achtergekomen dat Sylvia toch geen wife-material is (of misschien was het andersom) maar dat betekent niet dat hij bij de pakken neer gaat zitten. Hij gaat naar Kroatië om te gaan zeilen en hij gaat niet actief op zoek naar de liefde. Lekker bezig Sam, dat komt inderdaad vanzelf allemaal wel.

De diepte in

Sylvia probeert haar mannen beter te leren kennen en is daarom bezig met de wat diepere gesprekken. Je weet wel, die convo’s waarin mensen hun hele verleden op tafel gooien. Zo zat ze met Matthijs en Rick. Van het verhaal van Matthijs werd ze even stil omdat ze zo veel herkende en omdat ze opeens snapte waarom hij soms wat stiller is. Even vergeten waar dat over ging? Je leest het hier.

Relatieadvies van je dromen? Dit is wat jouw dromen je willen vertellen

GraziaRUMAG