Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 23 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Doet EMIDJ-Diva binnenkort mee aan dit bekende tv-programma?!

We waren tijdens De Bachelor al fan van Diva, maar tijdens Echte Meisjes In De Jungle hebben we haar nog beter leren kennen. Toen zij in het programma levende wormen at, wist ze veel mensen te verbazen, ook liet ze al de andere meisjes in hun waarde en klaagde ze maar weinig. Diva heeft het in EMIDJ tot de finale weten te schoppen, maar greep helaas net naast de winst. Toch heeft zij veel postieve reacties ontvangen en kondigt ze zelfs aan dat ze héél graag aan andere tv-programma’s mee wil doen.

Echte Meisjes In De Jungle

Wie de finale heeft gezien, zag dat Kelly er met de winst vandoor ging. Het was een nek-aan-nek race door Laos, totdat de meisjes op de markt aankwamen. Toen werd het Diva allemaal iets te zwaar waardoor zij niet met de gouden kip naar huis ging. Helaas voor de brunette, want met het prijzengeld wilde ze Graceland in Amerika bezoeken. Toch kijkt Diva positief terug op haar deelname, maar zelf had ze nooit verwacht dat ze zo ver zou komen. Zo zegt ze in een interview aan RTL Boulevard: “Ik kreeg ook wel veel hulp van Michella, ze motiveerde me en ze gaf me tips, dus zonder haar was ik ook nooit zo ver gekomen.” Kijkers reageren ook positief op deze vriendschap, de twee postten onlangs nog een TikTok samen.

@michellakox1

Waneer je moeder een stijl icoon is #echtemeisjesindejungle #voorjou #foryoupage #fyp #dochter #moeder #flodder @Diva Maria

♬ origineel geluid – johnnie

Het Perfecte Plaatje

Aan RTL Boulevard laat Diva weten dat ze ook wel de strijd aan wil gaan in een ander bekend tv-programma. Zo zou zij graag mee willen doen aan Het Perfecte Plaatje. Dat Diva het voor de camera goed doet kunnen we zien op haar Instagram en TikTok. Maar dat zij creatief genoeg is om mee te doen aan Het Perfecte Plaatje staat vast. Zij heeft namelijk een eigen bedrijfje, genaamd Forces Vintage in vintage kleding, die zij zelf ook customized  en bewerkt. De foto’s en de vormgeving op de site zien er in ieder geval fantastisch uit, waardoor wij denken dat Diva een goede kans kan maken in het programma.

Een eigen show?!

“Het lijkt mij heel leuk om nog aan meer programma’s mee te gaan doen. Ik kijk wel wat er op mij afkomt”, vertelt Diva. Zij laat nog een keer doorschemeren dat ze graag naar Graceland, het landgoed in Amerika waar Elvis Presley woonde, wil gaan. “Ik wil heel graag naar Graceland dus als daar een programma voor zou komen zou ik dat echt fantastisch vinden.” Gaat het haar lukken om in nog meer tv-programma’s te shinen denken jullie? 

De Britse versie van De Verraders is nu te zien op Videoland