Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 20 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! De cast van Emily in Paris wil graag een aflevering in Amsterdam opnemen en wij zijn fan

Morgen is het ein-de-lijk zover: dan verschijnt het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix. We kunnen dus bijna weer genieten van het leven in de romantische stad Parijs en de driehoeksverhouding van Emily, Gabriel en Alfie. En eerlijk, we kunnen echt niet wachten. Kiest Emily voor de Britse Alfie of gaat ze toch voor de charmante Gabriel? En blijft ze überhaupt wel in Parijs of gaat ze terug naar Chicago? Ahh! Wat een keuzes..

Oui oui!

De cast van Emily in Paris zou graag een aflevering in Amsterdam opnemen

Aangezien het nieuwe seizoen morgen op Netflix verschijnt, is Mandy Woelkens van RTL Boulevard naar Parijs afgevlogen om daar de cast van Emily in Paris te interviewen. Op een gegeven moment vraagt ze aan de cast of ze het zien zitten om een aflevering in Amsterdam op te nemen. Want even, dat zou echt amazing zijn, toch?! Gelukkig zijn ze allemaal héél enthousiast over dit idee en noemt Lucas Bravo, a.k.a. Gabriel, het zijn favoriete stad. Die kunnen we mooi in onze zak steken! Zo grapt Lucas Bravo: “Emily in the Red Light District.” Haha!

Nieuwe gezichten

We kennen natuurlijk allemaal Emily, Mindy, Gabriel, Alfie en Camille, maar er verschijnen ook twee nieuwe personages in het nieuwe seizoen van Emily in Paris. Dit zijn Paul Forman en Melia Kreiling en wij stellen ze even aan je voor.

Paul Forman is onder andere bekend van de serie The Spanish Princess en in het nieuwe seizoen zal hij de rol spelen van Nicolas de Leon. In Emily in Paris is Nicolas de ‘kroonprins’ in het bedrijf van zijn familie en hij leidt een succesvol leven. Toch staat er enorm veel druk op hem, omdat hij zich elke keer weer moet blijven bewijzen tegenover zijn familie.

Ook Melia Kreiling maakt haar opwachting in het nieuwe seizoen van Emily in Paris en je kan haar kennen uit de film The Guardians of The Galaxy. In de serie zal zij de rol spelen van Sofia Sideris. Sofia is een Griekse kunstenares die vertrekt naar Parijs om haar nieuwste creaties in de galerie van Camille tentoon te stellen.

De trailer van Emily In Paris seizoen 3 is zojuist (!) online gezet en het belooft veel goeds