Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 4 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Emily In Paris-fans opgelet! Opnames seizoen 3 zijn gestart

Emily In Paris is een van onze favoriete series. We hebben seizoen 2 in een ruk uitgekeken en zijn alweer klaar voor het volgende seizoen. Helaas moeten we nog een tijd wachten totdat we weer weg kunnen dromen in het leven van Emily. Wel hebben we goed nieuws, de opnames van het derde seizoen zijn namelijk gestart.

Dat maakt Lily Collins (Emily) bekend op Instagram.

Wat gebeurde er ook al weer in seizoen 2 van Emily In Paris?

In seizoen 2 van Emily In Paris is Emily al een tijdje en Parijs en ze heeft al veel meegemaakt. Denk aan de liefdesdriehoek tussen Gabriel en Camille en Emily zelfs maar ook haar moeizame band met Savoir-eigenaresse Sylvie en haar Franse collega’s. Ook ontmoet Emily de Britste Alfie tijdens haar Franse lessen. Die ietwat sarcastische persoonlijkheid staat haar eerst ontzettend tegen, maar na verloop van tijd begint ze toch op te warmen voor deze charmante man en ook Alfie ziet haar wel zitten. Sylvie stapt op bij Savoir om haar eigen marketingbureau te beginnen en ze vraagt aan Emily om bij haar te komen werken. Wat doet ze? Gaat ze terug naar Amerika of blijft ze toch in Parijs?

Seizoen 3

De cast van Emily in Paris verscheen op 10 april op PaleyFest, een evenement voor fans van televisieprogramma’s. Daar verklappen de acteurs uit de serie (o.a. Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat en Lucien Laviscount) dat Lucien (ALFIE DUS!) een grotere rol krijgt in het derde seizoen. En dat vinden wij héél erg leuk, want de knappe Brit viel goed in de smaak bij het grote publiek én bij ons. Alfie krijgt een grotere rol en wij hopen dat dit betekent dat Emily kiest voor deze aantrekkelijke man. Of zien we haar toch liever samen met Gabriel..?

Wanneer we het nieuwe seizoen van Emily In Paris kunnen gaan zien weten we niet, wel weten we dat er ook nog een vierde seizoen komt. In de tussentijd zijn er gelukkig genoeg andere series en films om te kijken.

Lily Collins is vanaf vandaag te zien in deze misdaadfilm op Netflix