Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 23 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Huh?! Is Emma Heesters dan toch nog samen met haar ex Wesley Hoedt?

Het is alweer een tijdje geleden dat Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar zijn gegaan. In maart deelde Emma het verdrietige nieuws via Instagram. Er gingen namelijk al een tijdje geruchten rond dat haar ex-lover vreemd zou gaan. Toch wilde zij hier verder niks over kwijt en lijkt het nu misschien zelf goed te komen tussen de twee. Wesley is vorige week namelijk bij een van haar optredens gespot.

Emma Heesters en Wesley Hoedt

De twee leerden elkaar kennen via Instagram. Wesley zou in Emma haar DM hebben geslide en dit bleek goed uit te pakken voor hem. De twee zijn hierna namelijk drie jaar samen geweest. Helaas maakte Emma twee maanden geleden via een bericht op Instagram bekend dat ze een punt achter de relatie hadden gezet. ”Mijn hart is gebroken, maar ik zal de mooie tijden met Wesley absoluut niet vergeten. We hebben samen zoveel moois meegemaakt. Na regen komt zonneschijn”, schreef ze in de caption. Ook liet zij weten dat ze er verder geen uitspraken over wilde doen. Maar nu lijkt de break-up toch een andere wending te krijgen want volgens juice channels zijn de twee nog gewoon samen.

Wesley Houdt gespot bij optreden Emma Heesters
Instagram @juicechannel_

 

Twijfels over de break-up

Ondanks het verdrietige nieuws dat Emma Heesters een tijdje geleden deelde, hebben mensen toch twijfels over de break-up. Volgens Juicechannel is Wesley tijdens Hemelvaartsdag namelijk bij een optreden van de zangeres gespot. Op Instagram deelt het roddelkanaal: ”Emma had met Hemelvaartsdag een optreden en weet je wie daar gezellig bij aanwezig waren. Wesley Sneijder, maar ook haar eigen Wesley was aanwezig. Hij draagt het oranje vest op de foto. Zoals we dus al zeiden, die zijn nog honderd procent samen.”

Emma zelf windt er ook geen doekjes om dat zij samen is met Wesley Hoedt. Op TikTok deelde zij een video met haar nieuwe nummer ‘Hou je bek‘. ”Pov: wanneer hij tijdens je date alleen maar over voetbal praat”, schrijft Heesters bij de video. Aan de comments te zien, vermoeden veel fans dat de video over Wesley gaat. Zullen de twee dan toch nog samen zijn?

@emmaheesters

🥴 #hjb #newmusic

♬ Hou Je B** (Feat. Maks) – Emma Heesters

Budgettip: Op deze 5 tropische eilanden kun je verblijven vanaf 8 euro per nacht