Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 29 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Enzo Knol wordt vader! ‘Een geheimpje bewaard..’

Het regent baby’s, lijkt wel! Iedereen wordt vanzelf ouder en volwassener. De 30-jarige Enzo Knol, één van de populairste YouTubers van Nederland, wordt vader. Dat deelt hij op Instagram.

Enzo Knol wordt vader

Vlogger Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops krijgen dus een baby’tje. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard! wat zijn we blij en trots, wij worden papa & mama!”, deelt hij met zijn volgers.

Al zijn vrienden en volgers vinden het dan ook maar wat leuk voor hem. “Van harte!!” reageert ex-vlogster Monica Geuze. Ook komen er heel veel emotionele reacties binnen: “Ik kan dit echt niet geloven, ik volg je al 10 jaar en om jou als vader te gaan zien?! Wauw!!! Ik weet nu al dat jij 100x een beter vader gaat zijn daar waar jij mee bent opgegroeid! Ik wens jullie al het geluk toe”.

Verry popular

Zijn hoofdkanaal op YouTube bereikte in 2018 de 2 miljoen abonnees. Hiermee is hij een van de meest succesvolle Nederlandstalige Youtubers.

Waar één sprookje begint, stop een ander..

Heerlijk om het leven te volgen van onze favoriete YouTubers en realitysterren. Het leven van Molly-Mae Hague en Tommy Fury lijkt één groot sprookje – inclusief exorbitante kinderfeestjes, magische verloving op Ibiza en een kasteel van een huis. Maar nu lijkt er trouble in paradise, want oplettende volgers vragen zich af of de twee überhaupt nog samen zijn.

Maar ondanks dat Tommy deze zomer nog op één knie ging voor zijn grote liefde, denken fans nu dat hij het druk heeft met een andere dame. Dit weekend ging er namelijk een video viraal op TikTok waarin we zien hoe Tommy in Dubai aan het feesten is met Chris Brown. Allemaal gezellig, totdat er ineens een vrouw in beeld verschijnt die wel héél dichtbij Tommy komt. Aiii.. het is nog niet duidelijk hoe het precies zit dus het kan zo maar zijn dat er niks aan de hand is. Maar mocht dit stel uit elkaar zijn.. huilen wij toch wel een beetje.

Deze kledingitems zou je eigenlijk heel je leven lang moeten bewaren