Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrities 29 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, zijn Molly-Mae Hague en Tommy Fury nog wel samen?

Het leven van Molly-Mae Hague en Tommy Fury lijkt één groot sprookje – inclusief exorbitante kinderfeestjes, magische verloving op Ibiza en een kasteel van een huis. Maar nu lijkt er trouble in paradise, want oplettende volgers vragen zich af of de twee überhaupt nog samen zijn.

Door een aantal ‘aanwijzingen’ weten sommige fans het zeker: Molly-Mae en Tommy zijn uit elkaar.

Geruchten over de relatie van Molly-Mae Hague en Tommy Fury

Molly-Mae en Tommy kwamen in het vijfde seizoen van Love Island UK op meeslepende wijze bij elkaar. Nu, vier jaar later, wonen ze samen, hebben ze een dochter en zijn ze verloofd.

Maar ondanks dat Tommy deze zomer nog op één knie ging voor zijn grote liefde, denken fans nu dat hij het druk heeft met een andere dame. Dit weekend ging er namelijk een video viraal op TikTok waarin we zien hoe Tommy in Dubai aan het feesten is met Chris Brown. Allemaal gezellig, totdat er ineens een vrouw in beeld verschijnt die wel héél dichtbij Tommy komt.

Molly-Mae deelt op datzelfde moment wat foto’s van een gezellig dagje met haar dochter Bambi. De oplettende kijker valt meteen iets op: Molly-Mae draagt haar verlovingsring niet. Hetzelfde viel vijf dagen geleden op, toen Molly-Mae een foto plaatste in haar walk-in closet. Deze twee gebeurtenissen zijn genoeg om de geruchtenmolen te laten draaien.

Waarschijnlijk gewoon nog samen

Wie de vrouw op de video is, blijft onbekend. Toch is er voor de ontbrekende ring van Molly-Mae een duidelijke verklaring. Sinds de overval in 2021, is Molly-Mae oplettend wanneer ze haar dure sieraden draagt. Begrijpelijk, want een ring met sentimentele waarde wil je niet kwijt.

Daarnaast is Tommy ook alweer terug van zijn trip naar Dubai – en plaatste hij bij thuiskomst meteen een foto van Molly-Mae en Bambi in zijn Instagram Story. Dus zijn de twee nog samen? Hoogstwaarschijnlijk wel.