Emma Toussain
Emma Toussain Reality 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Esmee en Cas uit Love Island maken relatie officieel op Instagram

Na heel wat roddels, speculaties en geruchten (all the same) is het dan écht waar.. Cas Hooijer en Esmee Cox uit Love Island zijn een setje. Ze hebben allebei gewonnen, maar niet met elkaar. Esmee ging naar huis met Job en Cas vond de liefde bij de Vlaamse Jotti. Toch mocht het allemaal niet zo zijn en zijn ze dus nu samen. Ze waren in de Efteling, waar ze heel wat kleffe foto’s hebben gemaakt én dus ook gedeeld.

Esmee en Cas uit Love Island maken relatie officieel op Instagram

Eerder vertelde Cas al dat hij en Esmee aan het daten zjin: “We hebben elkaar leren kennen op een event en zitten echt nog in de beginfase. Maar we hebben het wel gewoon heel leuk en ik vind haar ook echt heel super leuk.” En hoewel fans dit nieuws ook heel erg leuk vinden lijkt er één iemand totaal niet blij mee te zijn. Jotti Verbruggen, de ex van Cas, lijkt namelijk alles behalve happy te zijn met deze prille romance. Nadat de dategeruchten online kwamen heeft zij namelijk Esmee ontvolgd op Instagram. De twee zouden namelijk vriendinnen zijn geweest en Esmee zou Jotti zelfs hebben getroost met de breuk. Ai… ja, we snappen ook wel dat dat niet helemaal lekker valt.

Het stel was gisteren in De Efteling en daar hebben ze een hele leuke dag gehad, zo te zien. Ze zoenen, zitten op elkaars schoot en zijn niet van elkaar af te slaan.

Bekijk de innige foto’s die gedeeld werden op Instagram hier:

Esmee Cox en Cas Hooijer relatie
Instagram Esmee Cox Instagram @Esmeecox

Wij wensen het stel heel veel geluk, want de liefde mag altijd gevierd worden.

Break-up

Eerder schoof Esmee aan bij Eating With My Ex, mét haar ex (duhhh) Job, om te praten over de breuk. Esmee was zichtbaar nog gepijnigd, maar hopelijk kan ze dat hoofdstuk nu achter zich laten.

Yay! De serie Ginny & Georgia krijgt officieel twee extra seizoenen