Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrities 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Cas Hooijer bevestigt dat hij aan het daten is met Esmee Cox

Ben jij een echte fan van Love Island Nederland? Dan weet je dat er van de laatste seizoenen nog heel wat koppels bij elkaar zijn. Toch zijn er ook wat leuke koppels uit elkaar. Maar het lijkt er nu ook op dat twee oude Islanders aan het daten zijn. Cas Hooijer bevestigt namelijk dat hij aan het daten is met niemand minder dan Esmee Cox.

OMG, het is waar!

Love Island

Het programma Love Island is ervoor om knappe singles in contact met elkaar te brengen in de hoop dat er leuke koppels uit het programma komen. Dit lukt de laatste jaren aardig, want er zijn nog heel wat koppels samen. Zo zijn Gianny & Eilish uit seizoen 2 van Love Island en Donny & Rowena, Joey & Luna en Jim & Raina uit seizoen 2 van Love Island Nederland nog steeds samen.

Sommige koppels waren helaas niet zo gelukkig, maar ondanks dat lijken veel Islanders nog steeds wel vrienden te zijn. En doordat veel Islanders nog steeds met elkaar omgaan komen de mannen en vrouwen van verschillende seizoenen elkaar ook tegen. Dit zorgt blijkbaar weer voor hele nieuwe relaties, want Cas Hooijer uit seizoen 3 heeft nu bevestigd dat hij aan het daten is met Esmee Cox van seizoen 2.

Oei! De botoxbehandeling van Ex on the Beach-Shirley pakte helemaal verkeerd uit

Cas Hooijer en Esmee Cox

Er gingen al weken geruchten rond dat Cas Hooijer en Esmee Cox aan het daten waren. De twee posten op Instagram namelijk net teveel foto’s van zichzelf op dezelfde plekken. Dit viel fans natuurlijk direct op en ze lijken helemaal correct te zijn. Cas Hooijer heeft nu namelijk bij Realitea aan Fawry not sawry bevestigd dat hij aan het daten is met Esmee.

In de opname zegt hij: “We hebben elkaar leren kennen op een event en zitten echt nog in de beginfase. Maar we hebben het wel gewoon heel leuk en ik vind haar ook echt heel super leuk.” En hoewel fans dit nieuws ook heel erg leuk vinden lijkt er één iemand totaal niet blij mee te zijn. Jotte Verbruggen, de ex van Cas, lijkt namelijk alles behalve blij te zijn met deze prille romance. Nadat de dategeruchten online kwamen heeft zij namelijk Esmee ontvolgd op Instagram. De twee zouden namelijk vriendinnen zijn geweest. Ai…

Cas vertelt zijn kant van het verhaal na breuk met Jotti: ‘Er wordt een hoop gespeculeerd’