Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze BN’ers slaan op de vlucht in Jachtseizoen 2023

Yes! Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van het megaspannende programma Jachtseizoen weer van start. Dat betekent dat het voor StukTV weer tijd wordt om boeven te gaan vangen. Maar dit zijn natuurlijk niet zomaar boeven. De mannen van StukTV hebben weer een hoop BN’ers weten te strikken die in een oranje pak op de vlucht zullen slaan.

Wie gaan er dit seizoen de uitdaging aan?

Het Jachtseizoen

Thomas van der Vlugt, Giel de Winter en Stefan Jurriëns gaan tijdens het nieuwe seizoen van Jachtseizoen weer op boevenjacht. Terwijl zij een bus hebben met hightech equipment, hebben de boeven helemaal niets. Het is de taak aan BN’ers om vier uur lang uit de handen van StukTV te blijven. Maar dit seizoen is er een ding anders: de boeven gaan dit keer als duo te werk. Het is aan niemand minder dan Monica Geuze en Yolanthe Cabau om het nieuwe seizoen af te trappen.

Op de vlucht

De duo’s trekken ook dit seizoen alles uit de kast om uit handen van StukTV te blijven. Hun eerste lift hebben zij in ieder geval alvast klaarstaan en brengt hun de eerste twintig minuten richting het Noorden, Oosten, Zuiden of Westen. Hierna is het de taak aan de boeven zelf om vluchtmogelijkheden te bedenken. Natuurlijk zitten daar wel wat regeltjes aan vast. Zo mogen ze maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en hebben ze geen geld of telefoon op zak. Maar het wordt de BN’ers nog iets lastiger gemaakt, elke tien minuten wordt hun locatie via een Gps-tracker naar hun achtervolgers gestuurd. Zullen Monica en Yolanthe uit handen kunnen blijven van StukTV?

Nog meer bekende

Monica en Yolanthe zijn niet het enige duo die de strijd aangaan. Ook kunnen we Geraldine Kemper en Art Rooijakkers, Flemming en Ronnie Flex, Donnie en Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley en Kees Tol, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff, Wietze de Jager en Klaas van der Eerden en Gerard Ekdom en Snelle terugzien in Jachtseizoen!

Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6.