Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 14 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Iets anders dan een broodje op het terras? Bij Teds geven ze een hele nieuwe draai aan high tea

Hoe heerlijk is het om naar het terras te gaan? Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij doen dit bijna wekelijks. Altijd lekker, maar na zo vaak lunchen op het terras zijn we ook wel een keer toe aan iets nieuws. Dan zit je bij Teds goed, want zij geven een hele nieuwe draai aan high tea, met hun afternoon tea menu’s, en wij zijn obsessed!

Een toren met heerlijk zoete en hartige snacks!

Teds

Teds is een heerlijk restaurant waar je goed kan lunchen. Het restaurant is door heel Nederland te vinden en de kans is dan ook groot dat je het restaurant wel eens bent tegengekomen. Ze hebben namelijk 2 vestigingen in Utrecht, 2 vestigingen in Amsterdam en vestigingen in Leiden, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Breda.

Op hun Instagram-pagina is precies te zien welke heerlijke opties je bij dit restaurant kunt scoren en na even scrollen weten wij het zeker: wij willen snel naar Teds. Maar op TikTok kwamen wij al helemaal een goede tip tegen. Bij Teds kan je namelijk voor €27,95 p.p. genieten van een heerlijke afternoon high tea.

Weet jij nog niet waar je heen wil deze zomer? Je kan nu ChatGPT je vakantie laten plannen

Afternoon high tea

Voor twee uur lang kan je bij Teds genieten van hun beroemde afternoon tea. Drie verdiepingen aan eten die bestaan uit verschillende heerlijke snacks, afhankelijk van welk menu je kiest. Niet alleen hun originele menu met truffelfrietjes, Donut ‘n Chicken, French toast, BEC sandwiches en heerlijke taartjes lijkt een goede keuze. Teds biedt namelijk ook een vegetarisch, vegan en glutenvrij menu aan. Er zit dus voor iedereen wat bij!

Naast deze heerlijke toren vol eten krijg je een pot met heet water en keuze uit verschillende soorten thee. De pot kan tijdens de twee durende high tea gratis worden bijgevuld. Zo kom je die afternoon high tea dus makkelijk door. Doordeweeks is deze ervaring te reserveren vanaf 14:00 uur en in het weekend vanaf 15:00.

Met welke vriendin wil jij naar deze heerlijke high tea?

Met deze geniale hack reis je als student met de trein maar voor €4,20 naar Antwerpen