Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 14 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Ronnie Flex ontvangt veel kritiek over vaderschap nadat hij foto’s met dochters post

Het is kort geleden dat bekend werd gemaakt dat Ronnie Flex en Demi de Boer officieel uit elkaar zijn. De twee hebben een dochtertje genaamd Rémi samen. Daarnaast heeft Ronnie ook nog een dochtertje samen met Dj Wef (Wafae Kefi), genaamd Nori en is hij veel bezig met zijn carrière.

Toen zijn relatie met Demi eindigde kreeg hij veel kritiek over zich heen. Volgens Demi zou zij hun dochtertje nu merendeels zelf moeten opvoeden. Maar dit was nog maar het begin, want op Ronnie’s nieuwe Instagram-post met zijn dochters ontvangt hij bakken kritiek.

De Instagram-post van Ronnie Flex

Ronnie Flex plaatst op Instagram een reeks foto’s met zijn twee dochtertjes, Rémi en Nori. In de caption is te lezen: ‘‘The hardest hood is father hood.” Hoewel Ronnie misschien zou verwachten dat foto’s met zijn kinderen lieve reacties zouden opleveren, was daar niets van terug te zien. Veel van zijn volgers waren het kennelijk niet helemaal met hem eens. Meerdere mensen plaatsen comments over dat motherhood veel zwaarder is, ook vinden zij het zielig dat Demi nu het meeste in haar eentje moet doen. Zo reageert iemand: “Ik denk dat Demi het zwaarder heeft dan jij. Die paar uurtjes per week of maand dat jij je kinderen ziet, kun je niet vergelijken met een moeder die er 24/7 voor haar kind is.”

Steun van Dj Wef

Gelukkig heeft Ronnie Flex nog steeds een goede band met de moeder van Nori. Dj Wef staat namelijk gelijk voor hem klaar om het op te nemen over zijn rol in het opvoeden. In de comments laat zij weten: ”Hoe vergelijk je een vader met een moeder? Het is van nature dat de moeder haar kind kan baren, voeden, opvoeden… Een vader moet dit leren.” Zij is niet de enige met deze mening, enkele andere volgers nemen het ook op voor de rapper. Zo reageert een volger: “Lelijk hoe jullie een vaderrol laag praten. Geloof mij, sommige vaders hebben het zwaar.”

Inmiddels heeft Ronnie zijn comments onder de post uitgezet. Zal hij zich hebben bedacht over zijn uitspraken of is hij de kritiek gewoon zat?

EOTB-Dusty schijnt gedate te hebben met twee verleidsters uit Temptation Island, we praten je bij