Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Evie en Iris uit Temptation Island gaan jullie vragen beantwoorden in eigen podcast NOSHAME

Evie en Iris, de twee blonde dames uit Temptation Island: Love or Leave, kunnen het goed met elkaar vinden. Ze verschijnen regelmatig op elkaars TikTok-accounts en ze hebben ook nog eens heel leuk nieuws. Ze gaan namelijk een podcast maken, genaamd NOSHAME. In deze podcast gaan ze de brandende vragen van hun fans (en kijkers van Temptation Island) beantwoorden.

NOSHAME door Evie en Iris

Hoe het Temptation-avontuur gaat aflopen voor de dames weten we natuurlijk nog niet, maar we kunnen ze wel al beter leren kennen door het luisteren naar de nieuwe podcast. En het wordt lekker interactief, want ze gaan luisteraarsvragen beantwoorden. Dus heb jij wel een vraag voor ze? Dan kan je die nu al insturen middels een DM op TikTok of Instagram.

@iris_de_waard

Wij gaan jouw (anonieme) vraag ongefilterd beantwoorden! Stuur hem in op instagram @podcastnoshame en dan kan jij genieten van een heerlijke podcast with NOSHAME #podcast #NOSHAME #vragen #somethingnew #vj #voorjou #fyp #foryou

♬ origineel geluid – ✨Iris de Waard✨

En hier nog even het Instagram-account:

Over de dames uit Temptation Island én waarom ze meedoen aan het programma

Evie & Mike

Het programma is voor de 23-jarige Evie en de 29-jarige Mike niet onbekend. In het eerste seizoen vonden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar bij elkaar. Na de opnames sloeg de vonk al snel over en inmiddels zijn ze alweer 2 jaar gek op elkaar. Toch loopt het koppel tegen één heel belangrijk iets aan: hun lijnrechte gevoel voor een kinderwens. Evie wil ontzettend graag kinderen, in tegenstelling tot Mike.

Iris & Mitch

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social-media. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg zal zijn, wanneer zij beiden omgeven worden door single’s op zoek naar de liefde.

Maak kennis met de verleidsters van Temptation Island: Love or Leave