Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Hier kun je Matthijs uit De Bachelorette ook van kennen

Het is nog maar kort geleden dat Matthijs uit De Bachelorette compleet viraal ging op social media. Hij was hét gesprek van de dag en niet zonder goede reden. Iedereen dacht namelijk dat hij de broer van Monica Geuze was, maar dat is helaas niet het geval. Maar dat Matthijs je bekend voorkomt is niet zo gek, want deze knappe man was namelijk al eens eerder in een reality-serie te zien.

OMG, daar kennen we hem van!

Matthijs uit De Bachelorette

Toen dit seizoen van De Bachelorette net begon waren de mannen het gesprek van de dag. Er zaten namelijk wat bijzondere, maar ook zeker knappe verschijningen tussen en kijkers kunnen natuurlijk nog steeds geen genoeg krijgen van het programma. Helaas moeten we nog wel even wachten tot we erachter komen met wie Sylvia er vandoor gaat.

Wel weten we al dat dit niet Matthijs is, want hij ging er bij de laatste aflevering helaas al uit. Toch blijft deze knappe Amsterdammer maar in het nieuws komen. Eerder gingen fans namelijk al helemaal los over het feit dat hij zoveel op de broer van Monica Geuze lijkt en zelfs Monica kon de gelijkenissen niet geloven. En nu is het weer raak, want het is eigenlijk helemaal niet zo gek dat Matthijs uit De Bachelorette ons zo bekend voorkomt.

Zijn Monica Geuze en Sylvia Geersen vriendinnen geworden door De Bachelorette?!

Temptation Island

De 29-jarige Matthijs uit Amsterdam is in De Bachelorette naar Zuid-Afrika afgereisd in de hoop om in Sylvia zijn soulmate te vinden. Maar wist je dat dit niet de eerste keer is dat Matthijs in een reality-programma op zoek is naar de liefde? Deze knappe man is namelijk ook al verleider geweest in het bekende reality-programma Temptation Island.

Hij was te zien in het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Hierin deed de Amsterdammer mee als verleider en probeerde hij Jaydi te versieren. Dit is echter niet gelukt, want wij weten allemaal dat zij het programma verliet met verleider Ricky.

Lekker gevalletje reality tv: alle Bachelorette-deelnemers krijgen kleedgeld