Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Is Matthijs uit De Bachelorette de broer van Monica Geuze?! TikTokkers weten het zeker

Soms kom je in van die TikTok-loopholes terecht, waarvan je eigenlijk weet dat het niet kan maar dat je toch gaat twijfelen. Om duidelijker te zijn; het gaat nu even over Matthijs uit De Bachelorette. De knappe maar ietwat stille man probeert nog steeds het hart van Sylvia te veroveren (al denken wij dat ze eerder gaat voor Joris of Tjeerd) maar menig TikTokker heeft nu toch een ander beeld van Matthijs. Het zou namelijk de broer van Monica Geuze zijn.. een soort undercover.

Huh?!

Matthijs uit de Bachelorette broer van Monica Geuze?

Als je Monica al langer volgt dan weet je waarschijnlijk ook dat zij een broer heeft, genaamd Matthijs. Dat komt in elk geval dan al overeen. Haar broer lijkt ook nog eens ontzettend op Matthijs uit De Bachelorette. Lang, donker haar en zelfs het hoofd lijkt. Tijdens de schilderopdracht van afgelopen week (die errrrug slecht ging voor hem) onthulde hij dat ‘zijn nichtje van vier het nog beter zou kunnen’. Heeft hij het dan over.. Zara-Lizzy?!!! TikTokkers snappen er niks meer van. Het zou ook wel een hele rare situatie zijn.. de broer van Monica die meedoet aan het programma terwijl zíj het programma presenteert, ze niks tegen elkaar zeggen en dan vergeten we ook nog het hele belangrijke feit dat haar broer niet op vrouwen valt?!

Bekijk de theorieën hieronder:

@elinevisser

Wat denken jullie ervan? 🤔 #bachelorette #sylviageersen #matthijs #broervanmonica #monicageuze #fyp #elinevisser

♬ original sound – Eline Visser

@elinevisser

Wie is dit ook opgevallen?😱🤯 #thebachelorette #sylviageersen #matthijs #broervan #shock #fyp

♬ original sound – Eline Visser

Monica zelf heeft ook al gereageerd op deze gelijkenis: “Hij lijkt er bizar op. Ik heb wel een broer die Matthijs heet en er erg veel op lijkt, maar het is hem niet.” Ook reageren verschillende mensen onder de video’s dat het onzin is. “Mensen die echt fan van mo zijn weten dat dit niet matthijs haar broer is😂” en “Er zijn meerderen nichtjes van 4.” Ja, dat klopt dan ook zeker.

Oké, het is hem dus niet. Dat is duidelijk. Maar om toch nog even een gelijkenis te laten zien.. hierbij de foto van Matthijs Geuze zelf:

Reality Matthijs

Je kan Matthijs al eerder hebben gezien; zo deed hij in 2020 mee aan Temptation Island. Hij probeerde als extra verleider het hart van Jaydi te veroveren, maar zonder succes.

Zijn Monica Geuze en Sylvia Geersen vriendinnen geworden door De Bachelorette?!