Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort in de bioscoop: documentaire over zanger Antoon

Fans van Antoon kunnen niet wachten tot ze zijn knappe koppie in de bioscoop kunnen zien. De film ‘AntoonEngel‘ vertelt het verhaal over het leven van de bekende rapper. Zondagavond kregen we al een klein voorproefje toen de trailer online kwam.

Documentaire over Antoon

Op zijn vijftiende begon Valentijn, zoals Antoon echt heet, al aan de Herman Brood Academie. Hiermee was hij de allerjongste student die ooit is toegelaten tot de popacademie. Hierna maakte de artiest al snel carrière met de hit Vluchtstrook, in samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Sigourney. Producent FCCE heeft hier goed op ingespeeld, zij hebben Antoon de afgelopen drie jaar namelijk gevolgd om een documentairefilm over zijn leven te maken. De rapper behaalde dan ook veel successen het afgelopen jaar. In 2022 was hij de meest gestreamde artiest van Nederland en trad hij twee keer op in een uitverkochte Ziggo Dome. Vorige maand wist Antoon nog een succes te behalen en won hij de Qmusic Top 40 Award voor beste artiest.

De film is geproduceerd door Justus Verkerk, de vader en manager van Antoon. De documentaire bevat niet eerder vertoonde beelden van zijn jeugd, ook vertellen familieleden persoonlijke verhalen over vroeger, van toen hij nog niet bekend was. AntoonEngel is op 21 en 23 april exclusief in de bioscoop te zien. Fans opgelet! De kaartverkoop gaat vandaag al van start.

Bekijk hier alvast de trailer:

Nog meer successen

Voor Antoon ligt de wereld aan zijn voeten. Ook dit jaar mag de rapper weer super vette dingen doen. Zo was Antoon eerder in 2023 genomineerd voor de Edisons en won hij de muziekprijs in categorie pop. Ook staat de rapper dit jaar onder andere op Paaspop, treed hij op tijdens het Kingsland festival, Concert at Sea en de Zwarte Cross. Daarnaast heeft hij ook nogeens zijn eigen kleding en merchandise genaamd Maison PB.

Zie jij vaak 888? Dit is de betekenis achter dit engelengetal